Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie podnieca

kobieta z ktorymi mezowie nie chcieli seksu uprawiac, cd

Polecane posty

Gość ta co nie podnieca

Co sie stalo z moim tematem??? Wczoraj wieczorem nie moglam juz wejswc na kompuzter, chcialam dzis przejrzec odpowiedzi i odpisac, ale tematu nie ma... Rozmawialam wczoraj z mezem o sytuacji. Powiedzial, ze to moja wina, ze byla ta pochwica, ze staral sie, ale nie wychodzilo, jestem pasywna, ze zawsze problemy i czul sie niemeski, ale potrzeby ma. Tylko, ze wg niego seks to tylko 10% zwiazku (dziwne, bo w poprzednich jego zwiazkach byl bardzo wazny...) i ze nie widzi wyjscia. Powiedzialam mu o moich odczuciach, zasugerowalam, zeby sie choc w internecie poinformowal jak to jest, dlaczego, co robic. No i czytal wczoraj godzine, powiedzial, ze moze kiedys sprobujemy i ze bedzie jeszcze sie tematem zajmowal. A, powiedzial mi tez, ze nawet jakbysmy sie rozwiedli to mam wiedziec, ze zawsze mnie kochal, kocha i kochac bedzie, tak samo nasze dziecko. I tez ze mam ladne oczy.

Gość ta co nie podnieca
nie rozumiem tego. opisalam tu moj problem, nie bylo w nim nic wulgarnego czy w jakikoleik sposob razacego. odpowiedzi tez byly normalne. no coz. w kazdym badz razie mysle, ze powinnam zaczac sie jakos starac o meza. ale tak, zeby nie czul sie zaatakowany. jakies porady? masaz plecow czy czegos innego czy co... przypominam, cos latwego, bo kiepsko z moja znajomoscia praktyczna tematu.

Gość ta co nie podnieca
nikt sie nie wypowie?

Gość ta co nie podnieca
ale w sumie po tej wczorajszej rozmowie nadal nic sie nie zmienilo. kolejny dzien bez seksu.

Gość zmiana czasu @
witaj@ tez wczoraj szukalam tematu...komus wadzil nie wiedziec czemu ? ech mydli ci oczy,zamiast sie wziac do roboty, nie myslalas o tym ze moze miec problem z seksem? A calo wine zwala na ciebie,? przed slubem spaliscie ze soba, ? Chyba zrozumialam ze nie dziwne krotko w sumie jestescie,a on rezygnuje z istotnej rzeczy,

Gość zmiana czasu @
bede tu zagladac, chyba ze go znowu wykasuja, idiotyczne i chore tematy sa na topie, zauwazylam tez ze stali bywalcy forum nie maja z tym problemu,ich tematy sa nie kasowane, pozdrawiam :)

Gość ta co nie podnieca
przed slubem spalismy ze soba, ale z mojej winy dobrze nie bylo. z powodu pochwicy nie mogl wejsc, bolalo mnie. staral sie bardzo, ale zaczelo go to dobijac. i mnie tez, bo ze stresui nie potrafilam sie podniecic, ciagle sucha i tak jak pisalam, drewno...

Gość ta co nie podnieca
wesolek, chodzi o to, ze ja swojego meza nie podniecam

Gość szatann
🖐️ siemka, jeżeli normalny zdrowy facet twierdzi że sex to 10% związku tzn. że pozostałe 90% niestety ale na boku bzyka, tymbardziej że piszesz że boginią sexu to ty nie jesteś

Gość ta co nie podnieca
nie bzyka, zero seksu od poltora roku. ale on taki zdrowy nie jest, leczy depresje.

Gość zmiana czasu @
cos moze byc na rzeczy, moze ma kogos? Ja swojego nie zlapalam ,ale...

Gość zmiana czasu @
wesolek wejdz na czat ,tam poswintuszysz no to mi sie widzi ze mam problem,z depresji sie leczy a malzenstwa nie chce ratowac a nie myslalas ze mu tak wygodnie ,posprzatane,ugotowane, niby szczesliwa i pelna rodzina..

Gość ta co nie podnieca
naprawde nie ma. jest przez pol dnia na terapii, a pozniej z nami

Gość ta co nie podnieca
wiem, ze ja mu dowalilam sporo tymi moimi problemami lozkowymi. czul sie przeze mnie bardzo niemeski. staral sie, a widzial, ze nie dziala, ze nie pozadam go skoro nie mnoze wejsc, nie mowiac juz o braku orgazmu u mnie. i teraz to faktycznie moze mu tak wygodnie. a przy depresji tez i libido spada, wiec tak jest mu dobrze.

Gość zmiana czasu @
a bylas ze swoimi problemami u jakiegos lekarza? Bo wiesz nawet przy zmianie partnera ,bedzie to sie za toba ciagnelo

Gość zmiana czasu @
wesolek atrakcyjna kura domowa ja tluszcz wylewa sie,wlosy tluste, z paszczy jedzie, aaa i szybciej mnie przeskoczysz jak obejdziesz , wzor atrakcyjnosci :classic_cool:

Gość szatann
wesołek zwal se konia i spadaj:O

Gość zmiana czasu @
wesolek jestes jak ten wrzod na doope , ciekawe czy teraz tez skasuja, moze chodzi o konkurencje

Gość Ruda euforia@
ja tez szukalam tego tematu i bylam zaskoczona, ze zniknal, zwlaszcza, ze rozmowy byly prowadzone kulturalnie...dziwne to...