Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie podnieca

kobieta z ktorymi mezowie nie chcieli seksu uprawiac, cd

Polecane posty

Gość zmiana czasu @
jak sie jej nudzi to niech ksiazke poczyta, ja bym wykasowala pare innych topikow i paru stalych zasiedzialych internetowych troli ( nie tyczy sie tych pozytywnie zakreconych ;) )

Gość ta co nie podnieca
zmiana czasu, nie bylam u lekarza. w trakcie cwiczen maz przestal sie interesowac tematem.

Gość zmiana czasu @
czy dobrze zrozumialam Twoj maz caly dzien przesiaduje w gabinecie i leczy depresje?

Gość ta co nie podnieca
nie do konca. chodzi na terapie psychosomatyczna. rozmow indywidualnych z terapeuta ma niewiele, wiecej grupowych, do tego dochodza zajecia relaksacyjne, na kregoslup, malowanie i ogolnie tworzenia, wspolne gotowanie itd. taki rodzaj jakby szkoly czy sanatorium.

wspolne gotowanie i rozmowy ? :D chyba zartujesz .... gdzie cos takiego egzystuje, w polsce ? :D:D:D a tak na marginesie , terapia grupowa to brzmi dla mnie podejzanie tam sie mozna dobrze ...zabawiac ;-)

Gość zmiana czasu @
no to mnie zadziwilas, kurcze nie wiedzialam ze w Polsce sa takie zajecia... A pracuje gdzies?

Gość zmiana czasu @
no to mnie zadziwilas, kurcze nie wiedzialam ze w Polsce sa takie zajecia... A pracuje gdzies?

Gość ta co nie podnieca
pisalam juz, ze nie mieszkam w polsce. zreszta temat dotyczy czegos innego.

Gość zmiana czasu @
rozumiem, troche to dziwne wiedziec ze ma sie z soba problem a reszty nie, cala ta sytuacja nie jest prosta ,sama musisz wybrac najlepsza droge, powalczyc o niego jeszcze jakis czas ,bycie w takim zwiazku na dluzsza mete to chore ,sama wpadniesz w depresje,

Gość zmiana czasu @
pytalam sie czy gdzies pracuje, bo to tak wyglada przybajmniej z tego co wyczytalam ,ze ma problem i to ogromny ze soba,

Gość ta co nie podnieca
to wszystko jest takie trudno. nie widze zadnego wyjscdia

Gość ppppl
powiem, wam , ze stres robi swoje jestem mlody niby sprawny a od tego wszystkiego coraz zadziej odczuwam potrzebe zblizen z moja zona. jest ladna, ma ladne cialo, ale jakos mnie nie ciagnie tak do lozka, co innego jak widze inne na ulicy wtedy mi sie chce lub gdy sasiadka zaczyna jeczec w nocy wtedy mam dziury w poscieli ;) coz to moze byc...?

Gość zmiana czasu @
jest to homicus odpadus ,ta przypadlosc dotyka co 3 faceta, penis z uplywem czasu usycha i odpada, nie ma na to lekarstwa,wiec polecam zrobic z sucharka amulet i nosic na szyi...

Gość zmiana czasu @
ciezko cos doradzac,moze musisz wziac sprawy w swoje rece,zmusic go i isc do specjalisty,widocznie mu odpowiada taka sytuacja,pojdzie na swoje warsztaty i czuje sie spelniony. Chory zwiazek ,na dluzsza mete nie da sie tak, oboje "zwarjujecie".