Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddda

nie umiem uprawiać seksu

Polecane posty

Gość dddda

witam mam 25 lat od roku spotykam się z chłopakiem przed nim miałam max 20 stosunków ( z jednym partnerem) niestety moje umiejętności są zerowe, na dodatek mój obecny partner ma długiego penisa ( 19 cm) i nie umiem się z nim kochac na jeżdzca nawet bo nie potrafię swobodnie się ruszać:( co ja mam zrobić? czy ktoś też tak ma>?

A czy w ogóle chcesz ten seks uprawiać, czy robisz to bardziej dlatego, ze facet chce? Pożądasz go czasami?

Gość dddda
bardzo chcę ale mam takie sztywne biodra i mam wrażenie że nie umiem nimi poruszać...

Gość dddda
a w jakiej bym mogła?

Uprawia się warzywa a tak serio to pozycja boczna na leżąco. Regulujesz sobie jak mocno wypniesz pupę. 19cm to też nie duży. Raczej normalny, chyba że jesteś drobniutką kobietą.

Gość hju78
19 cm?? to nie duzy? ahahhahahhhhah co ty pierdplisz to wiekszy wlasnie. polowa polakow ma max 15cm

Gość a w jakim wieku
stracilas dziewictwo?

Musisz zmienic nastawienie psychiczne . moj facet ma 22 a ja jestem drobniutka.. Musisz chciec go czuć w sobie a wtedy to , ze jest taki duży bedzie tylko na + :) Początku zawsze sa trudne , za jakiś czas bedziesz już 'wprawiona' do uprawiania seksu :) .

Dlugiego zwiazku Ci nie wroze,faceci lubia konkretne laski a nie kłody w lozku.Jesli nic nie zrobisz ze swoim zyciem sexualnym to pojdzie na bok.

Od braku dooswiadczenia do bycia kloda w łóżku jest jak stąd w piz*u :P Jeżeli facet jest dobrym kochankiem to chetna kobietę bez problemu nauczy seksu. Chyba, ze sam jest seksualnym amatorszczykiem to nazwie ja kloda i zacznie szukać nowej. Ale to wtedy żadna strata :P

Gość dsasdasda
jak dla mnie 19 cm to bardzo duzy duzy ma okolo 17 cm sredni 14-15 cm mały 10-12 cm bardoz mały ponizej 10 cm

Gość dsasdasda
a jaką ma przyjemnosc facet z seksu jesli nie może włożyc do końca ? ta przyjemnosc jest bardzo wątpliwa ..

Gość ddda
Straciłam dziewictwo w wieku 20 lat prawie za każdym razem mam orgazm onet bardzo ubolewa ze nie moze włożyć całego... i wcale nie jestem drobna mam 172 cm wzrostu i w biodrach 98 więc budowa pochwy nie zależy od budowy zewnętrzne j kobiety

Gość olalalalalalaalalalal
19cm to duzy, bez wzgl czy jest sie drobną czy nie drobną raczej poochwa zawsze ma ok 13cm w st podniecenia wiec mi laski nie mowcie glupot ze siadacie na calego 19cm kutasa bo mi sie chce plakac z waszego idiotyzmu

Gość dddda
on jest bardzo dobrym kochankiem i ja zaczynam coraz bardziej się źle czuć poza tym na siłę można włożyć jego penisa ale baardzo boli poza tym on często bada ile we mnie da się na luzie wejść... może się zastanawia ze nie pasujemy

Gość olalalalalalaalalalal
a czy jestes podniecona czy on cie podnieca ? moze uzywajcie zelu

Gość dddda
jestem bardzo podniecona, ale zaczynam się blokować bo wszystkie pozycje na górze kiedy jestem muszę uprawiać kucajac, a nie siedząc na partnerze.. I bolą mnie uda po chwili;( i przez to nie mogę się niczego nauczyć a on zamiast mi coś pokazać wskazówki, to mówi dobrze cię idzie:( a przecież ja nic nie robię!!

Gość gość
witam mam 26 lat.powinnaś uprawiać seks.ja uprawiałam seks i teraz kochamy sie.nasz ślub jest o 8;05 .w starym kościele .czy przyjdziesz na ślub? pozdrawiam maja cieśla

Gość gość
Dziekuje za zaproszenie, bardzo sie ciesze ze, bede na Twoim slubie. A jaki prezent chcialabys?