Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Wychowam dziecko swojej matki , czy dam rade???

Polecane posty

witam , mam 21 lat i 2 letniego synka okazalo sie ze moja matka jest w 3 miesiacu ciazy ale niechce tego dziecka powiedziala ze odda do domu dziecka ze jest za strara (ma 42 lata) dobrze ze niechce zachowac bo zrobilaby jeszcze temu dziecku krzywde, teraz nie pije przynajmniej sie stara ale powiedziala ze tylko czeka az urodzi i wioo na piwsko.. na dziecko pozatym jest alkocholiczka wprost napisze lumpem!! nieraz spi na lawce , chodzi brudna zaniedbana ... jednak nie wyobrazam sobie zeby moj brat lub siostra wychowywala sie w domu dziecka , chcialabym zajac sie tym dzieckiem gdy sie urodzi (jesli nie poroni ) jednak niewiem czy sobie poradze , mam meza on ma stala prace nie zarbia najgorzej dobrze nam sie zyje ale tez niewiem jak to wyglada ze strony prawnej? dziewczyny doradzcie cos bede bardzo wdzieczna:)

Gość Goldi 2011
Musisz sądownie albo ustanowić siebie, jako rodzinę zastępczą dla dziecka, albo adoptować.

Gość enkepenkeee
tylko co z ciebie za matka?masz meza?warunki mieszkaniowe finansowe? zaszlas w ciaze w wieku 18 lat wiec moze niech odda do adopcji bedzie dziecku lepiej.

tak mam warunki mieszkaniowe i finansowe , dostalam w w ieku 17 lat po babci mieszkanie 3 pokojowe , teraz do 25 lat poniewaz sie ucze mam rente z zusu po dziadku ktory zmarl 2 lata temu 1250 zł , moj maz zarabia troche 3100 zł wiec o warunki finansowe i mieszkaniowe sie nie martwie, a co ze mam 21 lat i 2 letnie dziecko oznacza ze jestem zla matka??? absurd i nie komentuje wiecej tego:)

Gość Elaine445
lenor, walcz o dziecinę póki nie będzie za późno i nie pójdzie w obce ręce