Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian@@@

Bardzo dziwny wirus

Polecane posty

Gość Adrian@@@

Witam niewiem co mogę zrobic więc proszę o pomoc.Otóż odinstalowałem dawno temu program antywirusowy,dłuższy czas wszystko było ok,lecz nie dawaj mój laptop zaczął bardzo dziwnie chodzic(jakby na mniejszych obrotach),więc chciałem ściągnąc napszykład notthona bądź avasta aby sprawdzic czy nie wirusa,ciekawe jest to że kiedy w przeglądarce Mozilla wpisuję hasło virus,wirus,antywirus itd strona sama się wyłącza i znów jestem na pulpicie,to samo jeżeli wpiszę np Northon i w wynikach wyskoczy "Northon antywirus",nie mam pojęcie jak to jest w ogóle możliwe,najprawdopodobniej jest to bardzo sprytnie zrobiony wirus bądź program szpiegowski.Pomocny może okazac się link do strony z dobry antywirusem,chociaż możliwe że stanie się to samo,lecz warto spróbowac...Jeśli nie, dobra była by rada na temat tego co to w ogóle może byc,pierwszy raz spotykam się z czymś takim i jestem bardziej zainteresowany niż wkurzony ;d.Dziękuję za wszelką pomoc.

Gość dgfhdgfhdf
uruchom komputer w trybie awaryjnym z obsługą sieci i nie zawracaj dupy

Gość awast to mozesz do dupy
sobie wsadzić lepszy z darmowych to afg i malwarebytes lub iny program np trojan remover