Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala11

co myslicie jestem w ciazy

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie mi bo juz panikuje i nie wiem co mam robic. Mamy 29 a ja nie mam okresu. Zaznacze ze powinnam go dostac 25 dodam ze mam nie reguralne miesiaczki, jeden dwa dni poslizgu. Stresuje sie bo mialam bliski kontakt z moim chlopakiem tyle ze sie nie kochalismy. Wystapil seks analny ale nawet nie skonczyl w moim odbycie. Kilkakrotnie doprowadzalam do wytrysku reka przy kolejnych zblizeniach ale nigdy nie kochaismy. Dostaje szału nie wiem co robic, bardzo sie stresuje. Dodam ze okres jak do tej pory nie spoznial mi sie dluzej niz 5 dni. chce przedstawic sytuacje. Stres mnie zjada nie wiem co mam myslec, i jak wytlumaczyc to ze okres sie spoznia. Nie czulam bolu jajnikow jak zwykle, piersi mnie bola ale bardzo delikatnie. Powiedzcie co mam robic ;( prosze o szybka odpowiedz ;(

Po pierwsze jeśli różnica w długości cyklu wynosi do 7 dni to cykle uznaje się za regularne. Po drugie póki co nic Ci się nie spóźnia. Jak spóźni się dwa tygodnie to idź do ginekologa. Po trzecie powodów spóźniającego się okresu jest mnóstwo, a żebyś zaszła w ciążę to musiałoby to być niepokolane poczęcie. :o http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4871359 Po czwarte i najważniejsze- Veru (że tak se pozwolę po mężowskiemu) Kocham Cię! 😘

wiesz takie uwagi mi nic nie pomagaja. Chce sie poprostu dowiedziec czy jest to mozliwe, a to co sie stalo juz i tak wiele mnie nauczylo