Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Itakietamo

Jakaś głupota z tymi ziemniakami.

Polecane posty

Gość Itakietamo

Ciągle czytam lub słyszę od znajomych , ze odchudzaja sie nie jedząc ziemnaików , bo tuczą. Ja jadam ziemniaki codziennie do obiadu od dziecka ,uwielbiam je , a mój rozmiar to 34/36 , tez od dziecka. Przestańcie powielać te bzdury o ziemniakach . Lepiej przyjrzyjcie sie porcjom na talerzu . Koleżanka z rozmiarem 46 , na jeden posiłek zjada tyle co ja mam na cały dzień , albo i dłużej.Po prostu macie rozepchane żołądki i nawet nie zauwazacie , ze jadacie tak duże porcje na raz , w porównaniu do innych.

Gość dfggfddgfdf
przecież to mit z tymi ziemniakami, wszędzie o tym trąbili swojego czasu, ale jak widać znajomi akurat byli w ciemnej dupie :D

Gość że co że jak
to zależy od człowieka bo KAŻDY ma inny metabolizm. jedni jedzą czekoladę i są chudzi a inni nie mogą schudnąć nie ważne co by zrobili więc schowaj się z tekstami że jak ty nie tyjesz to nikt nie będzie tyć po ziemniakach

Gość wildest moments
a ja nie jem ziemniaków i schudłam 10kg, co organizm to inaczej, aż taka tępa jesteś, że tego nie wiesz ?

Gość ziemiaki nie pomagają figurze
po prostu ziemniaki zamulają, bo są mączyste i przez to całe pożywienie wolniej przechodzi przez układ pokarmowy a w związku z tym zwalnia przemiana materii i wszystkie składniki z pożywienia są zamieniana na kalorie, czego nie byłoby przy szybszym wydalaniu z ustroju

Gość bambaryłe
przecież ziemniaki to węglowodany, a to tuczy. Ty akurat jesz to w normalnych dawkach takich które pokryją zapotrzebowanie organizmu, ale nie w nadmiarze. Wniosek: owszem tuczą, ale jak wszystko w nadmiarze.

Gość do otlona kotami
ja jestem zdania ze tarczyca jest dla wiekszosci zaslona i wymowka na tusze. Sama choruje na niedoczynnosc i hashimoto a waze 53 kg przy 170 cm. Ale uwazam na to co jem i cwicze. Gdybym tego nie robila to bylabym gruba wiec gadanie ze przy tarczycy nie da sie schudnac jest glupota. i jem tez ziemniaki. co do cukrzycy i innych nie wypowiem sie bo niewiem

Gość Itakietamo
Do ziemniaki , nie pomagają figurze. Wiesz co po Twoim wpisie , ciśnie sie na język ... Ziemniaki mózg Ci zamuliły , a nie jelita. I właśnie o tym piszę , o tej rozpowszechnianej głupocie , na temat ziemniaków.

Gość otulona się wypowiada, bo szuk
szuka wymówki dla swojego spasionego dupska. A wystarczyłoby schować lapka do szafy na tydzień i ruszyć cztery litery na spacer na 2h dziennie jesiotrze :classic_cool: