Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzały po 50

Seks po 50ce jest super

Polecane posty

Gość gość
ale mnie to nie interesujeDobranoc

Gość gość
idę

Gość gość
po co ? żeby mi zarzucano ze z kazdym spię na tym forum

Gość gość
Napisałam już , DziękujęNie gniewaj się, ale nie skorzystam

Gość Jakaś Madam:) lubi
facetów po 60. Nie masz szans koleś. :D

Gość Jakaś Madam:) lubi
Ale ten Januszek zrobił Jolce dobrze :) Nawet na innego faceta nie popatrzy, chce tylko Janusza. mrrrrrrrrrrr

Gość zielony brunet jak lubisz
kobiety starsze to tutaj masz taką jedną. x x Użytkownik: frida6 (ilość tematów: 1, ilość postów: 559) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: kobieta, 50 z malym + hybryda tygrysa i skorpiona, tylko dla odwaznych frida6@o2.pl X X Starucha i niedopchnięta, bo agresywna. A może nie jest agresywna tylko zazdrosna o Janusza? Wystarczyło parę slajdów i wyświechtanych komplementów ducha i....

Gość Zielona gąsieniczka
Oczywiście....po 50ce jest S U P E R.........dopiero wtedy osiągamy to czego najbardziej pragniemy i oczekujemy: http://tnijurl.com/31c7365a088c/ wybierz coś tylko dla siebie

Gość Vi ti ta te
A ja sobie pozwolę tu wyżalić. Jestem młodziutka mój facet ma 49lat od jakiego czasu pracuje za granicą więc robimy to rzadko. Z tego powodu on nie ma kondycji i seks mam nie wychodzi:-(

Gość to frida ma 50+?
ale stara :-(

Gość to frida ma 50+?
Pewnie już po klimakterium :-p

Gość Może zostać kochanką
desznika. On szuka takiej 50 latki do łózka bo żona już mu nie może dawać

Gość A po klimakterium...
...chulaj dusza piekła nie ma :-D :-D

🖐️................................ przepraszam za tą ciszę, to po prostu ze wzruszenia.............. po raz drugi w dniu dzisiejszym przechodzę tu po czerwonym dywanie. wcześniej, wzruszenie odjęlo mi mowę i postanowiłam przybyć w innch godzinach. teraz zauważyłam pewne ubytki w postach.... szkoda :) .................. zacznę może od poczatku chciałam serdecznie podziekować zespołowi PR - sekcja życie erotyczne, za przygotowanie w wspaniałego spotu reklamującego moją osobę. tym bardziej, ze niespodzianka ta jest dla mnie prezentem z okazji zbliżających się 53 urodzin :) nigdy w życiu nie przypuszczałam, że mogę być światowej skali gwiazdą, stojąca co prawda w cieniu takich postaci jak Vera i Duch, ale... nie można mieć odrazu wszystkiego :) z uwagi na profilaktykę zdrowotną wszystkich kafeterian, nie zamieszczę tu swojego zdjęcia. blask bijący z mojej nieskazitelnie gładkiej twarzy jest w stanie porazić wzrok patrzących :) aby jednak zgromadzona publiczność nie poniosła straty pozwolę sobie także na ofiarowanie małego prezentu w postaci samowywiadu . kobieta lat prawie 53, 164 cm wzrostu, urodzona blondynka od przeszło 20 lat farbująca się na rudo (ziołami), rozm EU 40/42, BH 80G, dosyć długie nogi i ręce, zęby wszystkie własne, po klimakterium niestety obwód biutu i bioder jest jednakowy, natomiast talia już nie taka szczupła jak niegdyś. teraz jedynie 20 cm róznicy, nie tak jak wcześniej 30 i więcej :( ciągle nie mogę tego przeboleć :( ale na szczęście nie spędza mi to snu z powiek :) wszystkich zainteresowanych dalszym rozwojem mojej kariery na tymże forum, prosze o składnie poważnych ofert tylko i wyłącznie na ręce przewodniczącej zespołu PR. z góry przepraszam za być może popełnione błedy ortograficzne i stylistyczne. moja wypowiedź jest spontaniczna i nie autoryzowana przez przewodniczącą zespołu PR. jeszcze raz dziękuję zespołowi, za czas i zaangażowanie ......... jestem naprawdę wzruszona... prawie 53 lata .... i zostałam gwiazdą !!!!! tylko tacy wspaniali ludzie jak Wy, mogli tego dokonać. dziekuję :classic_cool:

Gość ale dowaliła
taaa super śmierdzi naftaliną i menopauzą stara koorwa i niedodpczony desznik

ponieważ dywan jeszcze odrobinkę się rozwinął... dodam, że jestem spełniona w zyciu osobistym i łóżkowym. przebywam tu tylko i wyłącznie z pobudek egoistycznych :) uzupełniam braki dulszczyzny w oraniźmie 🖐️ :D

Gość ale dowaliła
A Wy co tutaj robicie na forum? Nie powinniście już być w grobie? W waszym wieku?:o

Pomidrze jak to są te twoje wyżyny to lepiej jakby twój stary drwa matce narąbał anizeli ciebie stworzył:D

Gość ale dowaliła
skończysz w kryminale hanysie yebany

Gość ale dowaliła
już po ciebie idą :D

Gość ale dowaliła
idą z kaftanem