Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mala i gruba

Mam sie glodzic zeby schudnac?Jak schudnac bo nic nie dziala?

Polecane posty

Gość knmb
glodzisz się miesiacami anie chudniesz proste.....hormony, tarczyca pewnie niedoczynność

Nie no, jesz zdrowo. Ale jak ktoś wyżej wspomniał, każdy organizm jest inny. To, że ja schudnę od niejedzenia czekolady nie znaczy, że Ty też. Przejdź się do dietetyka, poznaj temat naprawdę dokładnie. Malutkie porcyjki ryby nie załatwią sprawy.

no cóż ja pracuję w sklepie gdzie przechodzę kilka km dziennie i straciłem 2 kilo w pół roku bez żadnej diety :P

Gość lllllllk
normalnie zdrowy czlowiek wystarczy, że tylko ograniczy trochę jedzenie i już chudnie, gdy nawalaja hormony, można stosować diety, katować się siłownia a waga stoi w miejscu

Gość wyeuwieqw
tutaj sa sami kretyni, więc nie ma sensu ich pytac... tak, jesz zdrowo... ptasie ilosci... buachachacha... Skuteczna dieta to jedzenie ok. 300-400 kcal ponizej zapotrzebowania, czyli dla większosci osób jest to ok. 1600-1800 kcal, czasem nawey 2000. Podzielone na 5 posiłków, w stałych godzinach... Jedzeniem ptasich ilosci rozwala się metabolizm, a to że organizm przestał chudnąc swiadczy dobrze, że potrafi się bronic

dobra, nie sa to ogromne ilosci, ale jem czesto wlasnie, 5 razy dziennie minimum. jem bialko po fitnesie, zeby nie spalac miesni. normalnie zawsze pedzilam tryb zycia kanapowca, teraz troche sie ruszam. mysle ze przyjmuje okolo 1300kcal dziennie ale nie licze wiec moge sie mylic. jestem zdrowa, badalam sie niedawno.

Gość wyeuwieqw
ruch raczej nie odchudza to jeden wielki mit, ja odkąd przestałam sie ruszac schudłam 10 kg, bo on mi napędzał ogromny apetyt. No i od ruszania się robią mieśnie, one sporo wazą 1300 to przy cwiczeniach znacznie za mało, zreszta jak nie liczysz tego to i tak nei wiesz ile jesz

Gość honey boo boo
No ja mam właśnie też 0, poczytaj sobie gdzieś, nie powinnaś tykać rzeczy pszenicznych jak chcesz schudnąć i jeść głównie mięso z warzywami i ryby, ja tak sie odżywiam już może ze 2 lata, ziemniaków, ryżu kasz i chleba nie jem, chyba, że ciemne pieczywo jakieś i to bardzo małe ilości plus ćwiczenia silowe i powiem Tobie, że efekty są nieziemskie, nigdy nie miałam nadwagi, ale w życiu nie spodziewałam się, że mogę tak wyglądać. Plus nie chodzę głodna bo jem to co lubię, poza tym jak się ćwiczy z obciążeniem, to się przyspiesza metabolizm i jak nawet zjesz trochę więcej, to i tak się samo spali ;) Ja czasami zjem frytki albo chipsy i nie tyje od tego, plus pozbyłam się cellulitu bez żadnych masaży ani dziwnych kremów :) A mięśnie wcale dużo nie ważą, ja im więcej mam mięśni, tym mniej ważę właśnie :P

Gość honey boo boo
Wlasnie ta dieta jest tak skonstruowana, żeby nie było tego efektu, ale to trzeba sobie poczytać, w ogole to dieta skonstruowana na podstawie badan lekarskich i glownie sluzy temu, zeby niezachorowac na starosc na jakies choroby, a ze przy okazji sie chudnie to taki bonus. Robilam badania krwi i wszystko jest ok, jestem zdrowa i nic mi nie brak ;) a suplementow zadnych nie biore.

Gość wyeuwieqw
mięso z warzywami samo i ryby, brzmi fajnie, ale trzeba miec tez spoooro kasy na takie jedzenie... ja bym poszła z torbami po tygodniu... :(

Gość lula-by
dietetyk!!! tylko i wyłącznie. nie ma jednej uniwersalnej diety. sama chodziłam do dr wnęk w fizjomedzie w krakowie i trzymam diete. wcześniej jak już to m-c najdłużej dawałam radę i tyłam znów