Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BDSAFBJADS

Właścicielka żłobka ze Starogardu przemówiła.

Polecane posty

Gość 748374893938
nie wiem w ogole jak takiego maluszka mozna oddac w obce ręce. w takich zlobkach jest sporo dzieci, opiekunkom nerwy puszczają, potem jest jak jest

Gość Jabardzo
Nieprawdopodobne. Mam małe dziecko, myślałam o oddaniu go do żłobka, ale teraz nie ma o tym mowy. Wszystkie żłobki powinny być naszpikowane kamerami. Jak sobie pomyślę, co te bezbronne maleństwa przyżyły przez te suki (przepraszam wszystkie psy) to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Gość BDSAFBJADS
No ale popatrzcie na właścicielkę co ona za brednie opowiada do wtóru z dziennikarzem. Ptrzecież wszyscy słyszeli nagranie a ci opowiadają sobie jak przebiega okres adaptacji i pierdu pierdu.

Gość Co za kreetynn
Szkoda ze zadne pytanie nie padlo na temat tych wulgaryzmow i wrzaskow na dzieci ktore je do placzu doprowadzaly. Okropne odnoszenie agresywne ,wulgarne sie do 2 latkow najwiecej kontrowersji wywołało,lecz ani slowka w tym wywiadzie na ten temat? chyba ta pani przedszkolanka sobie pytania pisala,albo facet kompletny fagas ktory w dupe chodzi wszystkim babom

Gość vvvviiccaa
Ja tam wywylam swojego malucha do zlobka i wcale mnie to nie przeraza,charakter trzeba hartowac od malego

Gość cooleeeee
charakter? chyba ci sie cos pochrzanilo, kretynko trzeba bylo sobie kupic chomika i jego charakter cwiczyc bezduszny babonie, po co takim idiotkom jak ty dziecko??? po co? zeby je ktos dreczyl? pewnie sama szmato w domu lejesz i wyzywasz swoje dziecko:O:O oby ci krowo ktos kiedys pokazal jak to milo jest jak ktos sie nad toba pastwi zal mi twojego dziecka, moze pomysl o adopcji, niech dziecko ma szanse na normalne zycie

Gość vvvviiccaa
Nie znecam sie nad dzieckiem.debilko,tylko uwazam ze przesada,ludzie sa.przewrazliwieni,w kincu nikt tych dzieci nie bil,a nasi rodzice nie.raz w szkole.dostali od nauczycieli po lapach i jakos psychopatow z nich nikt nie zrobil,sie piescicie z dzieciakami i potem.takie cioty laza

Gość cooleeeee
ciota to cie krowo bezduszna zrobila miękkim fiutem:O