Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryśkkkkkkkka

Co zrobić po takim odkryciu?

Polecane posty

Gość maryśkkkkkkkka

Dziwnie się dzisiaj poczułam jak szukając w szafie z ubraniami męża znalazłam zawiniątko a w w nim z kilkadziesiąt złotych pierścionków i innej biżuterii. Wiem że dostal je od matki w spadku. Dziwi mnie to że nic mi o tym nie powiedział, poczułam się tak jak jakiś złodziej, który potencjalnie może wziąć jedno złotko a on się potem nie doliczy. Czy to normalne że mąż to ukrył i nic mi nie powiedział? dla mnie chore dziwnie się z tym czuję....

Gość monika1968
Powiedzieć dziwny koleś jak dla mnie.

Gość Michalekk_pe
kto normalny trzyma przy sobie tyle cennych przedmiotów ?

Gość maryśkkkkkkkka
o jeny a co ma z tym zrobić ? sprzedać? Chodzi o to że ukrywa to przede mną a to dla mnie chore!

cenne rodzinne rzeczy to ukrył ... co w tym nienormalnego? a to ze zapomniał ci powiedziec to juz kwestia meskich cech :D

Gość nivikia
Moze dostal wrzucil do szafy i zapomnial, bo go to nie interesuje? Moze chce sprzedac i zrobic ci prezent? Albo komus z rodziny? Zero zaufania do meza!

Gość ufieufif
ja bym zapytala dlaczego to ukrywa i nic ci nie powiedzial

Gość maryśkkkkkkkka
Nieprawda nie zgadzam się. Jego mama ze dwa miesiące temu powiedziała że musi zrobić porządek ze spadkiem , do dzisiaj nic nie wiem podejrzewam że oprócz tego złota sa pewnie jeszcze inne ustalenia o ktorych nie wiem. Mamy dwójkę dzieci, pracujemy, jestem bardzo uczciwą i przede wszystkim honorową osobą i dziwi mnie takie zachowanie. w odwrotnej sytuacji od razu powiedziałabym mężowi że tu i tu schowalam od mamy biżuterię na ciężkie czasy.

Gość olenka 1234222
zapytaj sie go dlaczego nie wiedzialas? A tak wgl dlaczego szperalas w jego rzeczach..? Nie ufasz mu czy czegos poprostu szukalas i niechcacy znalazlas?

Gość maryśkkkkkkkka
układałam prasowanie i wkładałam mu rzeczy na półkę miał średnio ładnie ułożone i wyjęłam wszystkie a tam były te zawiniątką włożone jeszcze w koszulkę która była złożona...

Gość nivikia
Ale na co sie nie zgadzasz? Na to ze to go nie obchodzi - jskies starodawne i brzydkie pierscienie czy ze moze ci zrobic niespodzianke?

Gość olenka 1234222
A maz teraz jest w domu? To zapytaj sie bedziesz wiedziala najlepiej o co chodzi...

Gość maryśkkkkkkkka
nie nie ma go w domu ale to przykre że ma takie idiotyczne tajemnice:-(

Gość nivikia
Znajac zycie to zapyta robiac od razu awanture :/

Gość olenka 1234222
wlasnie tylko nie rob awantury.powiedz ze skladalas pranie i wypadlo..

Gość maryśkkkkkkkka
Dla mnie to wygląda tak że mimo wszystko trzeba po cichu się zabezpieczać mamusia kazała bo różnie to w życiu bywa -masz tu synku ukryj i nikomu nic nie mów...

Gość nivikia
No to masz problem. Wspolczuje mezowi....

Gość kacaraba
pewnie kombinuje coś na boku i w razie czego się zabezpiecza wierny mąż robić tego nie musi no chyba, że ciebie podejrzewa i jest ostrożny albo, albo

Gość maryśkkkkkkkka
nie chodzi o jakiś spadek mam to w dupie chodzi o to że ukrywa robi z tego tajemnicę nie ufa mi a zupełnie nie ma do tego podstaw . Nie jestesmy narzeczeństwem tylko małżeństwem z 15 letnim stażem! Jak mam się w tej sytuacji czuć? sądziłam że razem budujemy przyszłość i razem ją zabezpieczamy, a te pieprzone klejnotki leżą tam dobre 2 miesiące na bank!

Gość sdtzu79890
skoro wiesz ze dostal od matki to czemu wczesniej nie zareagowalas gdzie to jest????

Gość nivikia
No to ci tlumacze?!?!?! A co jak robi ci niespodzianke??? A co jak wrzucil olal i zapomnial powiedziec tobie????? Dlaczego od razu zakladasz ze to pezeciw tobie?

a moze jego matka chciała by synek podarował jej bizuterie swojej ukochanej... a ze mu sie owa bizuteria nie spodobało to ja skrył :D

Gość maryśkkkkkkkka
zupełnie o tym nie myslałam po prostu gdzies przy obiedzie coś powiedziała i tyle , zapomniałam o tym nie jest to dla mnie ważne boli mnie że ukrywa, oszukuje o to mi chodzi. Odbieram to tak że jakby lezały w domu i bym wiedziała to może jeszcze bym sprzedala z jeden pierścionek albo co?

Gość maryśkkkkkkkka
Bo złapałam go już na niejednym kłamstwie, po za tym jest mamisynkiem o i tyle

Gość nivikia
No wlasnie! Ze wstydu! Moj tez nie dal mi pierscionka zareczynowego po chrzestnej bo byl fuj. Trzymal go w swoich rupieciach

Gość nivikia
No dobra. Skoro tak to wyglada to bez sensu z nim byc :( z klamca

Gość maryśkkkkkkkka
ta bizuteria wcale nie jest fuj i on o tym wie

Gość sdtzu79890
[zgłoś do usunięcia] maryśkkkkkkkka zupełnie o tym nie myslałam po prostu gdzies przy obiedzie coś powiedziała i tyle , zapomniałam ------------------SKORO TO CIE NIE INTERESOWALO TO SCHOWAL PROSTE ZRESZTA TO DURNE PROWO W KAZDYM POSCIE ZAPRZECZASZ SAMA SOBIE