Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka ziołowa

sine wargi sromowe!

Polecane posty

Gość herbatka ziołowa

witam, w sobote kochalam sie z chlopakiem, byl to dosyc intensywny stosunek. po nim udalam sie do ubikacji i zobaczylam, ze moje wargi sa baardzo opuchniete, no po prostu ze 4 razy wieksze. pomyslalam, ze to alergia na prezerwatywy bo uzywalismy nowych i poszlam spac. niestety opuchlizna minela mi dopiero dzisiaj rano, caly czas bolalo nawet jak siedzialam. teraz najgorsze: one calkiem zsinialy, sa po prostu fioletowo-szare:/ i dalej bola. ujscie do pochwy jest normalnego koloru, natomiast wargi sine.. kluje mnie podczas oddawania moczu.. miala ktoras tak?

Gość herbatka ziołowa
up

Gość herbatka ziołowa
to powazny problem, dotyczy narzadow plciowych, czego nie mozna lekcewazyc, dlatego zartom dziekuje.

Gość Cypcy rypcy
Bez paniki, miewalam podobnie, jak ktos preferuje baardzo dynamiczny sex, to czasem tak sie dzieje, ale zapewniam, to nic groznego, po prostu za mocno bylo. 2 dni i bedzie po sprawie:) No panic!

Gość słabe krążenie
krwi w naczyniach krwionośnych jest przyczyną sinicy! Musisz pobudzić krążenie masowaniem palcami warg sromowych podczas ciepłego prysznica i delikatnym hartowaniem. Dodatkowo możesz pobudzić krążenie dildem, doprowadzając się do orgazmu. Najlepiej przestrzegaj zdrowego trybu życia i zasad z "fizjologii seksu", co znajdziesz w necie pod takim hasłem 👄

Gość wszyscy jesteśmy z małp319
A skąd ty wiesz jakiego koloru masz wargi sromowe ?? Sikasz z lusterkiem?- czy jak?? Skoro cie boli i swędzi- udaj si e lepiej do lekarza. a na przyszłość panuj nad emocjami podczas seksu.

Gość hdhghhggh
No ,ale co ma lekarz zrobić????jeszcze poprawic???czy co???

Gość Koniarka
Spoko, nic Ci się nie stanie i to chyba nawet nie jest spowodowane tym, że odbywałaś stosunek ale tym, że było za ostro. Ja mam 14 lat i kiedyś tak miałam ale nie przy stosunku tylko z moim koniem mieliśmyy ostry trening i przez ponad godzinę z********a*iśmy po placu galop klus i takie rzeczy, po tym treningu moje wargi sromowe też opuchły i szczypało mnie przy oddawaniu moczu, bolało jak dotnkę, usiądę itp ale po jakiś 2 dniach przeszło. Od tego czasu tylko raz czy dwa mi sie to zdarzyło i trwało tylko dzień albo nawet kilka godzin ;) nie ma sie co martwić! ;)