Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie jedno

Mogłybyście być z facete, który pisze ktury?

Polecane posty

Gość Pytanie jedno

Nic nie czyta, sadzi straszne byki i ogólnie tumanowaty, ale silny, dobrze zbudowany, męski, pewny siebie i dobrze zarabiający jako spawacz albo inny hydraulik?

Gość ABC999
Takie patologiczne dresy są dla takich jak ty pustaku

Gość Pytanie jedno
Mogłybyście być z facetem, który pisze ktury?

Gość Jest cos takiego jak
dysortografia ;) ludzie z wyksztalceniem tez to maja. a teraz idz spac prowokatorze.

Gość absolutnie nie!!!
nie mogłabym być z neandertalczykiem któremu brakuje mózgu, facet powinien być inteligentny przede wszystkim

Gość Pytanie jedno
Nie chodzi o osobę z dysortografią, ale o prostego jak budowa cepa, tępawego tumana, który jednak ma krzepę i parę w łapach i ma siłę, żeby efektywnie kopać rowy na akord po 12 godzin dziennie i dobrze zarabiać

Gość a to pytanie teoretyczne
czy z zycia? czemu pytasz?

Gość absolutnie nie!!!
no właśnie, zadaj sobie pytanie czy chciałabyś być z takim tumanem który posiada jedynie ''kupę mięśni''... bo ja na pewno nie, byłby to dla mnie wstyd i umniejszenie mojej wartości żeby brać bezwartościowego faceta

to że tak pisze nie znaczy od razu że jest tumanem, może rzeczywiście jest dysortografikiem. Jeżeli ma inne ciekawe cechy to czemu nie...

Gość absolutnie nie!!!
jakie fajne cechy może mieć tępawy osiłek który nawet po polsku nie umie pisać? :O

Gość Pytanie jedno
paanterra, a jeśli te ciekawe rzeczy to męski wygląd, mięśnie i krzepa, która pozwala mu ciężko pracować fizycznie i tylko dzięki temu zarabiać, natomiast facet byłby prostym chłopkiem-roztropkiem to ok?

Gość absolutnie nie!!!
i ty naprawdę wierzysz że tylko do pracy byłyby mu potrzebne? przecież on by ich używał też do bicia innych a taki chłopek roztropek to facet bez mózgu który tylko pije imprezuje i bierze udział w bójkach

Gość absolutnie nie!!!
nic wartościowego jednym słowem

Gość ABC999
Autorka to kurwa bo leci na wyglad

to nie wiem jeśli znasz go na tyle dobrze żeby stwierdzić na podstawie jakiś tam błędów że jest tumanem i nie dogadujesz się z nim to może rzeczywiście bez sensu... A jeśli tylko pociąga Cię fizycznie to może nie warto się w to pchać... ale jak go znasz krótko to daj mu więcej szansy żeby dokładnie poznać jaki jest, a nie oceniać na podstawie jakiś tam błędów i ilości przeczytanych książek.

Gość ABC999
ale wy jesteście głupie... żal mi was

Gość Pytanie jedno
Czasem ktoś się też wysławia jak prostacki, chamski tuman, nieznający de facto języka polskiego, jednym słowem neandertalczyk

Gość a ktury to napisał?
mientka fajka z niego

Gość ja ci odpowiem że
NIEEEEEEEEEEEEE

Gość zewnętrzne pozory
a ja bym nie oceniała faceta po ortografii ale po walorach moralnych i uczciwości, są wartości nadrzędne określające wartośc człowieka i nie jest to ortografia Znany mi wyjątkowo genialny mężczyzna a do tego urodziwy i wartościowy, zaskakiwał swoją wyjątkowo niepoprawną ortografią, aż szok jakie błędy sadził Ale gdy pewnego razu ktoś dla niego ważny okazał mu z tego powodu smutek i odwołał się do prośby......młody człowiek z pewną rezygnacją odpowiedział...no dobrze, będę pisać poprawnie I od tego czasu nagle pisał ortograficznie i poprawnie, błędy zniknęły, bo on potrafił i wiedział, ale poprzednio z lenistwa nie miał ochoty pisać ładnie, łatwiej mu było bazgrać i błędy sadzić.

Gość do zewnętrzne pozory
liczy sie tez zaradnosc i intelekt

NIE. nieważne czy facet jest naukowcem czy śmieciarzem, ale nie może być idiotą.

Gość do żab-X
dobrym spawaczem byle kto nie zostanie

To czy ktoś sadzi byki ortograficzne nie znaczy, że jest idiotą ale świadczy o braku zasad ortografii albo jego całkowitej ignorancji poprawnej pisowni. Żaba spieprzaj z tego wątku bo znowu psujesz ludziom humor.

Gość MaczoMenn
A wiecie dlaczego?

Gość ulalalalala...
wlasnie, że jest idiotą