Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrystek :(

zadna kobieta mnie nie chce:(

Polecane posty

dlaczego????????:(:(

Gość sezontruskawkowy
może jesteś nie teges???????

chyba nie podobam sie im:(

Gość Scarlett24
w czym dokladnie jest problem? skad wiesz ze sie im nie podobasz? moze sie podobasz a Twoje zachowanie jest nie takie jak trzeba?

Scarlett24 nie mam urody brata pita i wyglądam jak żul:(:(

Gość Scarlett24
no ale to moze troszke trzeba o sibie zadbac...poza tym nie musisz byc bradem pittem zeby znalezc dziewczynemozesz wierzyc badz nie ale sa kobiety ktore widza wiecej niz tylko wyglad i kasa..

musze o siebie zadbać, a jak zaimponować takiej kobiecie???

Gość Scarlett24
ciezko mi powiedzie...a jakie kobiety lubisz? jakie Ci sie podobaja? najwazniejsze zebys: Był ZAWSZE czysty,zebys byl miły, mial poczucie humoru, starl sie byc dzentelmenem i staral sie nawiazac kontakt z tą dziewczyna czyli oprocz tego ze staral się zagadac i mowic w miare ciekawie to jeszcze zebys dal jej mowic i słuchal...mysle ze to na poczatek powinno wystarczyc

lubie inteligentne kobiety, które są błyskotliwe i pieszczotliwe, lubię troszczyć sie o kobietę, takie delikatne i potrzebujące bezpieczeństwa

Gość Scarlett24
no to zanim znajdziesz i zajmiesz sie taka dziewczyna zajmij sie soba...zadbaj o siebie (skoro mowisz ze mozesz sie nie podobac) a potem znajdz dziewczyne ktora by Cię zainteresowala i po prostu do niej zagadaj:)

zagadać rozumiem ale wypadało by najpierw zaimponować, jakoś ja zwabić bez rozmowy tylko po przez zachowanie, sposób bycia

Gość Scarlett24
wiesz to zalezy gdzie taka dziewczyne poznajesz...wszystko zalezy od sytuacji...jesli jestes w klubie imponujesz na przyklad umiejetnoscia tanca czy kulturą taka jak propozycja postawienia czegos do picia, jesli to jest kolezanka z pracy imponujesz jej swoja praca tym ze jestes w tym dobry, jesli jest to dziewczyna w autobusie mozesz jej ustapic miejsca...cokoliwek male mile gesty cos co wyplywa z srodka...imponowac mozna tez rozmowa tym ze masz duzo do powiedzenia ciekawych rzeczy, ze masz hobby, ze cos w zyciu lubisz robic itd.

kiedys bylem u wujka z jego kolegami i jego koleżanka, ktora miała córkę, grilowalismy do 4 w nocy i sie bawiliśmy. Ja studiuje projektowanie instalacji w budownictwie i jego kolegą radziłem zgodnie z prawem budowlanym jak zaprojektować instalacje gazu od podłącz sieci głównej i tak kobieta chyba byla pod wrażeniem ze tym sie interesuje, Gdy wyjeżdżałem od nich i nie pożegnałem sie z nią, wujek powiedział ze ona sie na mnie zawiodła, a my prawie wcale nie rozmawialiśmy?????

Gość Scarlett24
Przyznam szczerze ze nie wiem dlaczego sie zawiodla moze wlasnie dlatego ze za malo z nia rozmawiales a chciala wiecej...badz soba. Badz po prostu milym, szczerym, zabawnym chlopakiem a na pewno zainteresujesz jakas dziewczyne:)

dzieki za rozmowę, miłego dnia :)