Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsument odpadowy

Powiedzmy,ze byl zamach.Ilu z was jest gotowych isc na wojne z ruskimi?

Polecane posty

Gość konsument odpadowy

bo jesli to co mowia pisowcy jest prawda trza sie na to chyba szykowac.

Gość konsument odpadowy
no jak,dzis na bank bedzie trabione,ze to zamach byl.Tylko pytanie,ile tak naprade ludzi poza pieprzeniem glupot byloby gotowych na prawdziwe wojowanie.

Gość nasza irlandia
a czym ty chcesz wojować, jak my prawie wojska nie mamy ??

Gość konsument odpadowy
no to nie rozumiem,co panstwo powinno zrobic,jesli okazaloby sie,ze to byl zamach ze strony ruskich?

rusksie zadnego zamachu nie zrobil!!!! macie putin za skonczone debila niedorajde i amatora?:D:D::D co z wielkim hukiem robi zamach na amolot z prawie 100 na pokladzie?::D::D:D:D: xxx jakby ktoś podpadl na serio putinowi to by fsb sprawe zlatwilo po cichu bez sciagania kamer z calego świata ...logiki troche. xxx

Gość konsument odpadowy
Tym razem to znowu ja! x x ja sie staram wejsc w skore psychoprawicy i zastanawiam sie,czy ktokolwiek z nich w razie zamachu bylby gotowy isc na wojne czy tylko w pieprzeniu glupot sa tacy mocni

Gość vagina morszczuka
a poza tym po co Putin mialby robic zamach na Kaczynskiego z ekipa na pokladzie? Kaczy to byl dla niego za cienki bolek i wlasciwie jaki jest sens tego "zamachu". Nie dajcie sie oglupiac tym leniom pisowcom, ktorzy zamiast wziac sie do roboty to wymyslaja bzdury aby oglupic narod.

a ja sie astanawiam co za roznica cy bylb nawet zamach czy nie (chociaz nie wierze w zadne zamachy)? Rozbili sie, nie zyja wiec jakie to ma znaczenie czy to wypadek cy zamach:O

Gość 0o9i8u7y
Nigdy nie uwierzę w to co pisze ''Rzeczpospolita'' ponieważ jest to PiS-owski szmelc. Jeżeli chodzi zaś o wojenkę z Rosją , to Kaczyński za swoich rządów walczył z Putinem i wtedy Kreml nałożył embargo na polskie produkty roślinne i żywnościowe więc wojenka z Rosją to zły pomysł. http://www.opinie-komentarze.blog.pl

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wierzę w zamach a nawet jesli byłby to zamach to mi to obleci, nie chce zadnej wojny

Gość bhgjh
teraz bedzie duzo sie dzialo w zyciu: 1 bezrobotnych ktorzy za mniej niz 1200-1500 nie pojda do pracy 2. pijaczkow osiedlowych 3. tzw ' ziarkowcow' , ktorzy spedzaja min 6 godzin przed tv, namietnie luskaja ziarka, pija piwo za 2 zl i przezywaja ciaze cichopek razem z sasiadem

Gość ja chetnie pojde
jestem bezrobotna od dwoch lat, nie mam nic do stracenia

Gość kotek grzmotek smutny
chuj mnie obchodzi ze sie politycy rozpierdalaja miedzy soba powinni sie wyjebac do ostatniego, tyle by było dobrego tych chujow nie obchodzi zwykły obywatel wiec jaki ja mam obowiazek zalowac ze zdechli w zyciu bym nie poszła na wojne za ten zawszony kraj polsze

Gość polaczek ale nie patriota
Ja bym na pewno nie poszedł na wojne obojętnie z kim! Chciałem na zawodowego,przejechałem całą Polskę wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu etatu,wydałem kupę kasy,znalazłem etat,zdałem wf,testy psychotechniczne,badania lekarskie a tu przysyłają mi list polecony że nic z tego bo etat zajęty! Nie można było od razu powiedzieć a nie ludzi w h... robić? Tylko w tej zasranej polsce takie rzeczy są możliwe dlatego pier...le ten śmieszny i żałosny kraj,nie jestem żadnym patriotą wyjeżdżam stąd i nie wracam!

Gość a po co iść na wojne?
niech biorą ten kawałek ''nieugoru '' jakim jest polska

jakby zaatakowali pierwsze co bym zrobil to sprzedał wszytko i za kase ewakuował bliskie mi osoby np do anglii, norwegii, ........ xxx czy bym został i sie bił to nie wiem. chyba tak. na peno jeli by sie nie udało ewakuować bliskich mi osób albo bym nie zdażył to bym poszedł na front

Gość 76uyr
"co bym zrobil to sprzedał wszytko" q ty idioto :D:D:D bo w momencie wybuchu wojny wszyscy rzucają się do zakupów tak?? może jeszcze nieruchomości by kupowali na potęge co?? :D:D haha jezu jaki debil :D:D:D:D:D:D:D