Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PodwodnaJaszczurka

Zadzwonił do mnie Niemiec

Polecane posty

Gość PodwodnaJaszczurka

Zaczął coś gurglać jakby mu stanął w gardle knedel. Myślałam że to mój szwagier sie wygłupia i robi sobie ze mnie jaja, w dodatku wyświetlał się jego numer. Powiedziałam xxx to Ty ? czemu mówisz po czesku? Gurglał dalej a ja na żarty powiedziałam ''I don't know your language so fuck off '' z szorstkim akcentem.. pogurglał coś i się rozłączył. Zadzwoniłam do szwagra i okazało się że to nie on dzwonił bo siostra cały czas ma jego telefon i przed chwilą dzwoniła i mój nr był zajęty. Sprawdziłam i końcówka wskazuje na Niemcy. Teraz mi wstyd bo pewnie ten Niemiec myśli że wszyscy Polacy to prostacy. Powinnam zadzwonić i to sprostować? ------szkoda że nie znam Niemieckiego----- :( wtedy nie byłoby wtopy

Gość torebka z Panzernika
Bylam pare razy w niemczech, arabow i turkow tam zatrzesienie (zadziwiajace, prawie 50: 50 juz), pewnie ktorys z nich, nr kierunkowy ani adres NIE swiadcza o narodowosci, wiec sie nie martw ze jakies niemieckie ciacho przeszlo Ci kolo nosa (tak a propo "dziwny jezyk" to na pewno nie europejski)

Gość PodwodnaJaszczurka
Następnym razem zacznę normalnie rozmawiać jak będzie dzwonił szwagier. Zawsze robi cyrk, dzwoni i gada np. po francusku i jak w końcu dam się wkręcić że gadam z francuzem wtedy się ze mnie śmieje .. a jeżeli to był Niemiec z nowiutkim mercedesem i szukał Frau żeby ją nim wozić w futrach ? :) :) :)