Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyyp

DZIWKA CZY NIE ?

Polecane posty

Gość retyyp

Gdy oddaje się za darmo i bez zobowiązań, to jaka to kategoria kobiety ? (ma ona tylko przyjemność z seksu)

Gość ja mam tak samo słoneczko
Kobieta niezależna, singiel - w dzisiejszych czasach :D

Gość On nie jest marionetka
To kobieta upadła;)

Gość housin
Przeciez nie bierze za to pieniedzy a robi to dla wlasnej przyjemnosci i tyle. Czerpie z tego taka sama przyjemnosc jak facet i mysle ze im to odpowiada bo nie maja poczucia ze musza placic za seks, nie ma tej sztucznej atmosfery tylko poczucie ze kobieta robi to aby bylo jej i jemu przyjemnie i to wszystko. Pieniadze w to nie wchodza.

Gość BeMe
Pewnie. Najlepiej, żeby czekała z błoną na swojego męża i dopiero wtedy łaskawie rozłożyła nogi -.- My tak samo chcemy mieć jakąś przyjemność z seksu. Czy to takie trudne dla niektórych do rozumienia ?! Tak mnie to wkurza, że wciąż żyjemy w tak bardzo zaściankowym i zacofanym kraju :/

Gość whisky5466
kobieta ktora tez chce miec jakas przyjemnosc z seksu a nie ma stalego partnera to dziwka ??!;/ wspolczuje takiego myslenia;/ nie jestesmy robotami i tez odczywamy pewne potrzeby co nie znaczy ze jestesmy dziwkami;/

Gość igglee
w takim razie co WY faceci myslicie o kobietach ktore pojda z wami do lozka bo po prostu chce im sie pieprzyc ale nie bierze za to kasy tylko przyjemnosc ? nazywacie ja wtedy dziwka ? mimo iz nie pieprzy sie codziennie z 10 klientami i nie posiada alfonsa ?

Gość antyjp2
Widzicie kobiety hehe tak to już jest tutaj. Współczuję wam, że macie tutaj ograniczone prawa i nikt nie rozumie waszych potrzeb oraz współczuję sobie (chociaż jestem facetem), że urodziłem się pośród tego ciemnogrodu, prostactwa i prymitywnym przygłupów. A najlepsze jest to, że są nawet znajdą się kobiety, które będę uważać inne kobiety, które poszły z kimś do łóżka, za dziwki. Buhahaa paranoja. Niestety tu nie macie prawa do życia intymnego.

Gość a jjednak
Owszem, jest to dziwwka i qurwa ale nie jest prostytutką bo prostytutka to zawód i za pieniądze swiadczy usługi a przyjemności nie bierze się pod uwagę natomiast qrwa to charakter a nie zawód (również dziiwka to charakter), jak się ma puszczalstwo i rozwiązłość w genach to dzieje sie to z kimkolwiek bez zaangażowania dla przyjemności, byleby ktoś pomerdał w pochwie i tyle.

Gość meggi90
a jak jest w układzie tzn.seks bez zobowiazan z jednym stalym partnerem to tez dziwka ?? ;OOO

Gość gastronompv
a jednak nie gadaj glupot dziwka by byla jakby czerpala z tego jakies korzysci materialne nawet niekoniecznie pieniadze ale miala z tego jakies inne korzysci niz sama przyjemnosc

A co was to obchodzi co inni o tym sądzą? Niech kazdy robi co chce jesli nie krzywdzi swoim zachowaniem innych.

Gość antyjp2
raiders sam jesteś szmatą skoro tak piszesz. I nie mów "my" bo ja zdania takich prostaków nie podzielam.

Gość tptptptp
Wolę oddać się facetowi z którym może nie łączy mnie wielka miłość, ale jest pożądanie i się lubimy niż oddawać się chłopakowi w rzekomej "miłości" a ten i tak nas przeleci i zostawi odfajkowaną. Wolę już po prostu jasną sytuację i mieć przy tym przyjemność. I za szmatę się nie uważam :) Powiem więcej... Nie przeszkadza mi takie postępowanie, bo znam swoją wartość a inni mogą sobie myśleć co tylko chcą :)

To bylo do raiders.

Gość tomek4564444
raiders wstyd mi za ciebie

Gość ffffff
sam jestes szmata!!!

Gość słownik polsko-polski
szmata to dziwka która się nie szanuje ścierka to szmata która jest dumna z tego że jest kurwą z charakteru prostytutka śmieje się z wyżej wymienionych, bo ją stać na to by nie być szmatą, dziwką i kurwą jednoczesnie

obrazanie, czy wrecz przesladowanie kobiet za zachowania ktore sa przywilejem zagarnietym przez rodzaj meski-bezprawnie,jest objawem,kultury niewolniczej w odniesieniu do kobiet.takie traktowanie kobiet,nie powinno miec miejsca w krajach uwazajacych sie za cywilizowane.