Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lusia 14

Nieodpowiednie zachowanie siostry - Co zrobić ?

Polecane posty

Witam. Postaram się przybliżyć Wam mój problem i proszę o odpowiedzi. Mojego chłopaka (Barti 24 lata) siostra (Dajen 26 lat) wychodzi za mąż. Była to wiadomość dość niespodziewana. Półtorej tygodnia temu Dajen oznajmiła, że wychodzi za mąż, w ogóle wszystko w pospiechu ,bo jak się okazało ślub pod koniec listopada TEGO ROKU. Podczas rozmowy przyszłych państwa młodych z matką Barti został całkowicie pominięty, mimo że był obecnie w domu. Wie tylko tyle co mu matka powtórzyła :/ Pomimo tego, że siostra mieszka w pokoju obok nawet nie wpadła pogadać o swoich planach... Jej całkowita ignorancja już przekłada się na dziwną atmosferę. Mi jest przykro, bo jestem z Bartim już kilka lat i znam jego rodzinę dość dobrze no i oczywiście Bartiemu ten temat kołata się po głowie. Zaznaczę, że relacje pomiędzy rodzeństwem bywały różne ,ale to naturalne sama mam dwie siostry w podobnym wieku. Jak wyjaśnić bulwersujące zachowanie Dajen ? Jak ma zachować się Barti w tej idiotycznej sytuacji ? Proszę o odp

Gość kokotnik
ma cie rzucić i oświadczyć się innej, jesteś w tej rodzinie persona non grata

Gość kokotnik
Otóż jak najbardziej na temat: oni tak na prawdę rozmawiali, ale tobie nie chcą na ten temat nic powiedzieć, bo oni już wiedzą, że Barti ma zamiar cię zostawić.

Gość masakra te imiona
skąd ty ich wytrzasnełaś o takich dziwnych nazwach ? a nie mozna tak normalnie bartek i danka ?

Gość jakie jest pytanie????????????
ja w ogole nie wiem o co Ci chodzi? dlaczego masz problem z tym ze siostra twojego brata planuje ślub? i co z tego ze barti został pominiety w rozmowie, co jemu do ślubu siostry???

Gość jakie jest pytanie????????????
miała prosić brata o pozwolenie na wyjście za mąż czy jak?

Gość z czym masz problem?
młodzi uzgadniali sprawę wesela z matką, co brat ma do tego? Będzie co najwyżej jednym z zaproszonych gości, a Ty tylko osoba towarzyszącą. Ksywki faktycznie wymyśliłaś, jak małolata z podstawówki.

Gość autorka jest nierozgarniętą
córcią niunią mamuni , pewnie ma na imie amelka , lenka albo zuzka DLATEGO TAKI TEMAT

Gość wifigdansk
mnie tez uderzyły te imiona. z poczatku myslalam,ze to skróty od jakichś arabskich imion.poza tym piszesz bardzo nieskladnie i niepoprawnie,wiec sie nie dziw ze az się nie chce czytac,tym bardziej zastanawiac się nad jakąkolwiek radą.ogólnie i potocznie mówiąc twój temat bije po oczach i hcyba nie tylko. co do samego tematu (załóżmy,ze ktoś mimo wszystko zechce się w nim zagłębić) to nei rozumiem ,jaki masz problem.ze siostra nie powiedziala twojemy chłopakowi o planowanym slubie? a moze z nia pogadaj jak masz z nią dobry kontakt, popytaj o przyczynę?w jaki sposób my niby mielibyśmy ci pomóc? i nie musisz tu przeklinać bo naprawde swiadczy to tylko o tobie a jak? sama sobie odpowiedz. poza tym w tytule jest "problem z siostrą" a powinno być z przyszłą szwagierką,skoro to nie twoja siostra tylko tw. chłopaka.

Gość nie czepiajcie się autorki
trochę nie kumata, może miała trudne dzieciństwo?

Gość hejaaaaaaajaaaaaaaaaaaa
a moze ma problem z tym, ze jej facet dotąd sie nie oświadczył i zazdrości jego siostrze