Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja zwariuje z tą szkolą

Zwariuje chyba z tą szkołą, szkoła cudów!

Polecane posty

Toż to szkolak cudów. Zakładałam tu już kiedyś temat o tym że osobnymi drzwiami trzeba wchodzić, ze nie wolno do szatni bo się buty kradnie, ze nauczycielka jest zagubiona w czaso- przestrzeni i kazała 2 raz na ubezpieczenie wpłacić bo wpłaciła za dużo to teraz ciąg dalszy, że dzieci są wypuszczane ze świetlicy i nikt nie sprawdza kto je odbiera. Dziś dostaje info ze mam dopłacić do klasowego. Dzwonie do skarbnika a skarbnik do mnie ze mają problem bo pani wzięła klasowe pieniądze i wpłaciła datek na jakieś hospicjum i brakuje dzieciom na herbatę teraz. Nikogo nie zapytała czy chcemy wspierać takie akcje tylko zadecydowała za nas. Kolejna kwestia mam wpłacić 100 zl za zabawki do sali. 100 zl!!! razy 30 dzieci to 3 tysiące! Dlaczego? Mają zabawki, a jak nie mają to niech zrobią jak w przedszkolu ze każde dziecko przynosi do przedszkola jakąś zabawkę i książeczkę i już się zbiera pełno a nie 100 zl! Kolejna sprawa WC podobno są tak brudne ze dzieci boją się do nich wchodzić i robią w majtki! Po zgłoszeniu do dyrekcji usłyszeliśmy ze za mało wpłaciliśmy na artykuły higieniczne i jak dopłacimy to wyczyszczą toalety. Brud nie ogranicza się do toalet. Dziecko wraca całe brudne i skarży się ze musiało trzymać talerz na stołówce na kolanach bo stół był polany tuszem, farbkami czy atramentem w każdym razie czymś granatowym co nie zeszło w praniu z ubrania. Olewam ubranie ale dziecko nie ma warunków żeby zjeść w spokoju obiadu. Poważnie się zastanawiam nad przeniesieniem dziecka do innej szkoły tylko nie wiem czy nie zrobie mu tym krzywdy. Co myślicie?

Gość Aaliyah Haughtonn
pamietam Twój watek ale teraz to jestem w szoku, nie bede komentowac wszystkiego tylko powiem ci jedno-przenieś dziecko!!! ja bym sie nawet nie zastanawiała ani chwili i na pewno nie wyrzadzisz dziecku krzywdy. Ta szkoła to jakiś koszmar a nauczycielka to nie powinna tam pracowac

sanepid już powiadomiony bo jedna matka akurat tam pracuje no i ma być kontrolna wizyta tylko wizyty sanepidu w tej szkole są zapowiadane podobno pani dyrektor ma układy i tam więc niewiele możemy, a zwłaszcza ja- szara Kowalska.Jak przyjdą do będzie posprzątane.

Gość Aaliyah Haughtonn
i popieram Klementyne nasłałabym na ta szkołe kuratorium i sanepid

Gość Aaliyah Haughtonn
weszlabym do tej szkoły i porobiła zdjecia jak jest syf

Ta mama która pracuje w sanepidzie chciała wejść do toalety to ją woźna wyprosiła ze to wc dla dzieci i nie wchodzi się na teren szkoły. Ale ta kobieta ma znajomości więc mówi ze tej sprawy nie popuści zwłaszcza ze to jej dziecko i 2 dzieci jej koleżanek wraca do domu z niespodziankami w majtkach.

Gość Aaliyah Haughtonn
przepisz dziecko,po co masz sie denerwowac przez kolejne lata