Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muppetsowa

dieta kopenhaska kto ze mna od jutra ?

Polecane posty

Gość muppetsowa

Jak w temacie...

Gość meggela
ja własnie zamierzam od jutra zaczac

Gość muppetsowa
Super ..ja jestem zdesperowana

Gość meggela
ja musze skurczyc zoladek \bo za duzo jem i mam coraz wiekszy brzuch

Gość muppetsowa
Ja przytylam 10kg w 4 miesiace!!!!

Gość meggela
ja 5 kg od stycznia i musze to zrzucic tylko czy dam arde ? juz raz byłam na tej dieice i ja dokonczyłam bez wpadek i minus 5 kg bylo teraz znowu mam n aplusie 5 kg na wlasne zyczenie zreszta

Gość meggela
bede jutro , musze jeszcze prace dokonczyc domowe

hej! dolaczam sie o Was od dzisiaj zaczynam mam 11kg do zrzucenia to sporo tym bardziej ze jestem cel 56 jak przed ciaza i wejsc w swoje stare spodnie troche odległy ale mam nadzieje, że razem damy rade boje sie ze wymiekne bo mam tendencje do zajadania stresu startuje z 67kg

Gość hdrfsr67
ale macie problemy... jak macie co jeść to się cieszcie,albo przynajmniej to co byście sobie darowały dajcie głodującym dzieciom.

Gość meggela
jestem - melduje sie teraz kawa -wiadomo a pozniej zjem ok 14 i 18 , musimy sie wspierac:)

Gość meggela
ja jestem jabłko i moj brzuch wyglada nie dobrze!!!!!

Gość muppetsowa
Dzien dobry ... Musimy dac rade ....piszcie

czesc Dziewczyny cos nie toleruje tej dietki o 9;00 wypilam kawke czulam sie dobrze az do 13:00 strasznie zaslablam, skoczylo mi ciśnienie, myslalam ze mi glowa eksploduje na szczescie po pol godzinnym lezeniu przeszlo na obiad zjadlam 3 jajka zamiast dwoch:( jestem zla na siebie troche... i objadlam sie kalafiorem a wlasnie jak z sola mozna przy tej diecie czy jest zabroniona? cwiczycie cos czy tylko dieta?

Myslicie, że kawe mozna zastapic np zielona herbata? nie przepadam za kawa tym brdziej ze pita na czczo podraznia zoladek i mozna sie wrzodow nabawic

Gość bb87876
ja pije od 2 lat kawe na czczoi nie mam zadnych wrzodow wiec za 13 dni na pewno sie ich nie nabawisz ale nie zamienia sie bo jest tez zielona herbata w ktoryms dniu i wtedy nie pije sie kawy na tym ta dieta polega

Gość bb87876
nie pamietam w ktorym bo nie jestem na diecie bede na niej za tydzien wiec poczytam

Gość muppetsowa
hey , wiem ze soli nie mozna ....zatrzymuje wode w organizmie.... dasz rade bez soli....:-) ja dzisiaj wypilam 2 kawy rano...i nic nie zjadlam bo nie mialam czasu ,teraz dopiero weszlam do domu i wypilam 3 szklanki soku warzywnego... czuje sie jak na razie ok i jestem z siebie dumna ze wytrzymalam caly dzien bez,,smieciowego ,,jedzenia... dziewczny nie poddawajcie sie !!!!

Gość muppetsowa
ja bym chciala chociaz 7 kg stracic....:-(

Gość muppetsowa
ja bym chciala chociaz 7 kg stracic....:-(

hej jak narazie tez daje sobie rade bez soli wytrzymam bez problemu tak po prostu z ciekawosci zapytałam bo wiadomo, że posolone jest smaczniejsze:) teraz wlasnie żłopie kawe, no szkoda, że nie można jej niczym zastąpić no ale jak pomoże mi to zrzucic z bioder to i kawe polubie na czczo Z każdym dniem jest i będzie łatwiej nie myśleć o słodkościach:) trzeba sie motywowac, ponoć dobrze pooglądać swoje zdjęcia zza czasów zgrabnej sylwetki chyba tak zrobie heh:D

muppetsowa podziwiamCie też muszę sobie znalezc jakies pochlaniajace zajecie to z pewnoscia duzo moze pomoc, bo nie czeka sie na obiad co chwile spogladajac na zegarek

Gość kjhgfcdxx
mupetowa to jaka masz diete ze pijesz sok? i nic nie jesz

Gość kjhgfcdxx
muppetsowa sorki za bład w niku ale nie wiem czy robisz kopenhaska?

Gość allapap
ja bym dzis zaczeła to zapomnialam kupic szpinaku i nie mam gdzie bo dzis pozamykane

Gość muppetsowa
hey jezeli chodzi o sok to zamiast pomidora wypilam szklanke soku pomidorowego ...pewnie to nie dobrze ale coz ...to byl pomodor w postaci plynnej :-) dziewczyny trzymam za was kciuki .... jestem z was dumna nie poddawajcie sie :-) ide sobie trzasnac pierwsza kawe .... buzki :-)

Gość kjhgfcdxx
no napislas ze nic nie zjadłas i wypiłas 3 szkalnki soku warzywnego wiec piszesz bzdety powinnas zjesc 13 lub 14 a potem o 17 lub 18 mo nie?

Gość muppetsowa
nie pisze bzdetow .... nic nie zjadlam ...sok warzywny ...czyli sok pomidorowy z bazylia .... i nie moge w 100% przestrzegac zasad diety i zjesc cos o 14 bo moja praca mi na to nie pozwala dziekuje i zycze powodzenia

Gość kasia 1011010
a moze wy mi napiszecie czy sa jakies a jak s a to jakie - skutki uboczne tej diety?