Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaa

Najlepszy kurier - jaki?

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ma ktoś doświadczenia - zarówno dobre jak i złe - z jakimiś firmami kurierskimi? Chciałabym wybrać jakiegoś dobrego i niedrogiego kuriera, która dostarczałaby przesyłki klientom mojego sklepu internetowego. Proszę o pomoc!

DHL :D W pracy raz sprawdzaliśmy, przez neta, gdzie jest nasza przesyłka i pisało że w Zabrzu. 5 minut później była już u nas czyli jakieś 200km od Zabrza :D

Gość patrycjuszkaa
Ja korzystam z uslug superpaczki. : http://www.superpaczka.pl/ . Dzięki serwisowi mogę wysyłać przesyłki za pomocą różnych firm kurierskich bez konieczności podpisywania umowy./ Tyle ile chcę i do dowolnej ilości odbiorców. To niewątpliwie wygodne.

Gość Aresan
Według mojej opinii, to właśnie wysyłam taniej jest najlepszym kurierem w naszym kraju. Tanie przesyłki paletowe:).

Gość DHL i SIODEMKA
Sa ok

Gość sjsjsnsjzjsj
Pan edzio

Gość gość
Też uważam, że wysyłam taniej to bardzo dobry kurier. Sam korzystam z jego usług.

Gość gość
Miałem przyjemność korzystać z usług wysyłam taniej. Mają przesyłki paletowe w atrakcyjnej cenie.

Tylko DHL albo DPD. Dwie firmy najbardziej pewne. Pewny jest też UPS ale droższy. W żadnym wypadku KEX . Ja korzystam z sendit.pl i DPD nigdy nie zawiódł.

DPD?? Chyba sobie żartujesz. Kilka razy miałam z tą firmą do czynienia i za każdym razem twierdzili, że paczka została dostarczona choć nie miałam jej w domu. Dostarczona lub nie było mnie w domu, a byłam na 100%.

Gość gość
Wysyłam taniej. Zdecydowanie. Zwłaszcza jeżeli zalezy ci na tanich i szybkich przesyłkach do Anglii.

Gość gość
Zgadzam się, sam mam przyjemność korzystać z usług tej firmy i jestem zadowolony.

Gość gość
kurier carski był niezły, ale już nie pracuje :P

Gość gość
Polecam DHL albo UPC

Gość gość
To zalezy od oddzialu firmy, od pracownika a nie od firmy jako takiej. U mnie np najlepiej dziala DPD najgorzej UPS, gdzie potrafili po 7 dni paczke pakowac na samochod bez prob doreczenia....

Gość gość
Osobiście jeżeli chodzi o kuriera to mogę z czystym sumieniem polecić wysyłam taniej. To naprawdę dobry kurier z atrakcyjną ofertą.

Gość gość
Zgodzę się akurat z poprzednikiem. Również preferuje takich brookerów kurierskich jak np. Wysyłam Taniej:).

Gość gość
Też uważam, że Wysyłam Taniej to naprawdę dobry kurier. Miałem przyjemność korzystać z jego usług.

Gość Redad
Widzę, że w ludzie wypowiadają się tutaj w samych superlatywach o jednym kurierze.

Gość gość
Też to widzę. Wygląda na to, że Wysyłam Taniej musi być naprawdę dobrym kurierem.

Gość gość
Przeczytajcie opinie o wysylam taniej na gazeta.pl Ani jednej zadowolonej osoby, a komentarze tutaj pisze jeden gość z tej firemki. :O

Gość jesteś zwyciężcą
Które sam napisałeś, nie bądź żałosny człowieku. 🖐️

Gość Terget
Jak mniemam masz jakieś dowody na to, że napisał to wszystko sam, zgadza się?

Gość gość
Podpinam się pod pytanie zadane przez poprzednika.

Gość Mirex354
Sprzedaję trochę przez Allegro i współpracowałem z kilkoma firmami kurierskimi. Cenię sobie współpracę z Global Express za to, że przesyłki są dostarczane punktualnie. Czas odbioru przesyłki jest elastyczny. Tzn, że odbiorca może umówić się na dowolną godzinę problemu. To ważne, ponieważ przez to ja jestem pozytywnie oceniany na allegro za punktualność. Mam z nimi umowę na usługi kurierskie więc mogę liczyć na spore rabaty w stosunku do cennika prezentowanego na stronie :)

Gość Tarab
Ja również wybieram kuriera Wysyłam Taniej.

Gość gość
Nie dziwie się. W końcu to bardzo dobra firma.

Gość nosleep27
Ja współpracuję z firmą kurierską http://allekurier.pl/ ;) i mogę ich śmaiło polecać. Ważne bo ceny są konkurencyjne i przesyłki zawsze na czas !

Gość gość
ja korzystam z quriers http://www.quriers.pl/ Maja swoje oddzialy m.in. w lodzi i krakowie. Maja calkiem atrakcyjne ceny. A przesylki zawsze sa na czas i jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby jakas paczka nie dotarla