Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisszisszi

dzisiaj pierwszy raz mierzylam suknie

Polecane posty

Gość dzisszisszi

slubna. nie bardzo mi sie podobala. chcialam tylko przymierzyc i zobaczyc jak wygladal. suknia lezala jak ulal a ja wygladalam pieknie:)

Gość english in use
gratuluje kolejna niedziewica wbija sie w biala suknie zeby skupic na sobie uwage wiesniactwo :-S

Gość dzisszisszi
a co zazdroscisz?:) wiesniactwo to z Ciebie wychodzi:) i tak w ogole kto powiedzial ze mierzylam biala suknie i ze nie jestem dziewica?:)

Gość worek kartofli
a ja dziś po raz pierwszy mierzyłem prezerwatywę ale fajnie wyglądała na moim kutasku

Gość asia kasia basia zosia
Niektórzy zazdroszczą pewnie i dlatego są niemili. Poza tym teraz białą suknie zakładają nawet kobiety które mają już dzieci i na nikim nie robi to większego wrażenia. Każdą normalną kobietę cieszy przymierzenie białej sukni ślubnej i nie patrz na to co piszą inni tylko ciesz się tymi chwilami i przygotowaniami do ślubu :) Powodzenia życzę :)

---> english in use To jest właśnie typowe - większość facetów chce zaliczyć jak najwięcej panienek, ale do ołtarza prowadzić dziewicę. Hipokryci. Co z tego, że włoży białą kieckę? Niektórzy faceci zakładają prezerwatywę choć też powodów ku temu nie ma (a jeżeli to malutkie). --->Autorko Sukienka na konkretnej osobie nabiera wyrazu lub traci urok, dlatego trzeba przymierzyć konkretny model, a nie sugerować się zdjęciami w necie/katalogach.