Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiekdziu

rumień na twarzy

Polecane posty

Gość grzesiekdziu

witam. jak w temacie powyżej mam problem z rumieniem na twarzy. stosowałem wiele kremów i maści tych tanich i tych nawet bardzo drogich z polecenia lekarzy. niestety jestem juz bezradny:( . nie jest to trądzik różowaty ponieważ miałem komputerowe badanie skóry i wyszło natomiast że moja skóra jest tłusta-odwodniona . POTRZEBUJE KREMU NAWILŻAJĄCEGO LIKWIDUJĄCEGO RUMIEŃ. prosze o pomoc ,może ktoś z Was boryka lub borykał się z podobnym problemem . Z gory dziękuje za odpowiedzi.

Gość gość
Ja rumień wyleczyłam u dr Marcina Zakrzewskiego z Kliniki Zakrzewscy. Fakt, nie było to łatwe bo dość zaniedbałam ten problem i u mnie rumień był naprawdę bardzo widoczny. Najważniejsze, że się udało, teraz już nie ma po nim śladu.

Gość Mikaaaaaaaaaaaaaaaa86
Bardzo długo borykałam się z problemem jakim jest rumień. Żadne maści, kremy nie likwidowały „problemu”. Trafiłam na konsultacje do kliniki Dr Legrand w Krakowie, gdzie pani kosmetolog poleciła mi serie zabiegów laserem Dye- Vl który pozwala zlikwidować rumień, trądzik różowaty jak rownież pozamykać popękane naczynka krwionośne. Wykonałam 4 zabiegi i rumień faktycznie ładnie się „ wyciszył”moja skóra nie jest już tak nadreaktywna jak wcześniej. Polecam ten zabieg jak rownież ta klinikę.

Gość gość
może to trądzik różowaty ? Zacznij od porządnej pielęgnacji, wyrzuć wszystkie mydła,że le i kup sobie emulsję do mycia cetaphil em, dzięki niej na pewno stan Twojej skóry się polepszy i co najważniejsze nie będzie ona podrażniona, a ładna i gładka. Ja używałam więc warto, a mnie leczyło kilku dermatologów i żaden nie potrafił pomóc.