Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikarojax

Czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość Mikarojax

Biorę yaz od roku, w piątek kochalam sie z chłopakiem, w niedziele zapomniałam tabletki, była to 14 tabletka, wzięłam ja prawie po 24godz.. No i cały poniedziałek bolal mnie jajnik. Czy to możliwe zeby doszło do owulacji w poniedziałek ze względu na ta zapomniana tabletkę i do zapłodnienia? Wiem ze biorąc tabletki zmienia sie sluz który raczej nie sprzyja żywotności plemników ale trochę sie boje..

Gość MikaRojax
Dodam ze bol jajnikow był naprawdę bardzo przypominający owulacje, zawsze miałam dość bolesny środek cyklu kiedy jeszcze nie brałam tabletek. Acha ta spóźniona tabletkę wzięłam ok godz 21 w poniedziałek i około północy nadal mnie bolało

ja Ci powiem tak, ze u mnie zdarza sie ze podczas regularnego brania tabletek pojawia sie bol jajnika przypominajacy owulacje, wiec ja bym sie tym zbytnio nie przejmowala. kiedys zapomnialam pierwszej tabletki po 7-dniowej przerwie a z narzeczonym kochalam sie 3 dni wczesniej i 2 dni po zapomnianej tabletce i w ciazy nie jestem ;)

Gość Mikarojax
Ja nigdy wczesniej nie miałam bólu przy tabletkach dlatego mnie to niepokoi. W sumie to nie ta owulacja ważna, ale to czy te cholerne plemniki zdołały przyzyc :/

z tego co kiedys czytalam to moga dozyc nawet do 7 dni ale musza byc bardzo silne i rzadko sie to zdarza. zwykle niby zyja kolo 3 dni. kurcze jak sie tak denerwujesz to trzeba bylo tabletke "po" lyknac :*

Gość Mikarojax
Hehe no ja tez nie, dlatego pytam :) Może jeszcze ktoś sie wypowie ;)

Gość Mikarojax
Dobranoc ;) Ktoś poradzi?;)

Gość nie, nie jest to możliwe zeby
doszlo do owulacji w jedną dobę i to w trakcie tabletek.Owulacja to proces skomplikowany który trwa 2 -3doby