Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałka33

Do osób uprawiających seks podczas ciązy

Polecane posty

Gość migdałka33

Witajcie, mam takie pytanie. Jak uprawiałyscie seks mając maluszka w sobie...? Nie chodzi mi o pozycje,ale o głebokość pchnięć no i najważniejsze czy staraliście się jak najdelikatniej czy czasami Was ponosiło i było szybciej w efekcie czego trochę sie brzuszek potrząsł..? Bardzo bym prosiła o rzetelne odpowiedzi. Jestem w ciazy (4 msc) i mamy ochotę pokochać się nawet codziennie,ale cały czas sie boję bo właściwie nie wiem jaka jest ta granica,na ilę mozemy sobie pozwolić. Pozdrawiam.

Gość już niedługo...
ja jestem w 12tc i o ciazy wiem od 7tc i szczerze od tamtej pory kochalam sie moze z 3 razy strasznie sie boje ze cos sie stanie czekam na koniec 1 trymestru i wtedy moze bede troche spokojniejsza ale na pewno nie bede szalec bo sie boje ze cos bedzie nie tak...

Gość kokolo
Podczas seksu dziecko odczuwa jedynie kołysanie ;) Ja się kochałam w ciąży i dzidziusiowi nic nie bylo.

Gość No to może...
Najlepiej zapytać lekarza, ale jeśli ciążą przebiega prawidłowo to nie ma chyba żadnych granic - nic mi przynajmniej do głowy nie przychodzi, ale może jestem ograniczona w temacie ;), Dziecku też jest w pewien sposób przyjemnie, bo jest kołysane, a jeśli mamie jest miło to i dziecku też.

Gość androooooooid
no ja w ciąży uprawiałam seks na ostro :D ogólnie lubimy ostry seks ale w ciąży to razy 2 :D taki miałam popęd, ze mogłam 3 razy dziennie :D Lekarz nam mówił, że dziecku to nie zaszkodzi.

Gość to ja dodam od siebie
ze podczas ciazy ( 5 mies.) uprawialam seks tak jak zwykle.robilismy to codziennie.dodam ze to pozycja w ktorej ja unosilam nogi do góry :P na lezaca.i zaczelam krwawic.dostalam tabletki na podtrzymanie i lezalam miesiac w szpitalu bo naderwalismy lozysko.ale tak bylo u mnie ...

Gość migdałka33
mnie lekarz zapewniał,że wszystko jest w porzadku,ale o seksie nie powiedział nic.... ani tak,ani nie. Jedno co ostatnio usłyszałam na usg to to,że mam łozysko ułożone na ścianie tylnej,ale szukałam w internecie i nie widział przeciwskazań do seksu w takiej sytuacji. nie wiem w ogóle czy to może mieć jakiś zwiazek jedno z drugim....