Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

czy ktos z kolegow kafe cwiczy na silow ni lub w domu ?

Polecane posty

Ja trochę ćwiczę w domu. Pompki, ćwieczenia na brzuch, kręgosłup, wymachy ramion. Widzę postęp, ale ja nie trenuje, żeby zostać kulturystą.

ja zaczynam sie tym zajmowac n powaznie laweczka i tkie tam tzn amatorsko ale mam zmiar dwigac duze ciezary :)

Gość Ja ćwiczę codziennie
100 pompek, 50 brzuszków, jazda rowerem około 30 minut, różne ćwiczenia rozciągające, teraz też zamówiłem hantle 2x10kg :)

Gość a6w
ja uskuteczniam silke od ok roku, i efekty są. 15 kg mniej, teraz zakonczona budowa miesni, cykl na rzezbe rozpoczety, areobiczna 6 weidera konczy sie w tym tygodniu - efekty powalajace, ale tluszczyk na brzuchu jeszcze troche zostal, musze to spalic cwiczeniami na rzezbe - mysle o crossficie - ma pomóc na rzezbę i w spalaniu tłuszczu. ale generalnie znalazlem cos czemu oddaje sie w calosci!

Specjalnej diety nie mam, staram się nie przesadzać, ze słodyczami np. I jeść czasem owoce itd.

Gość prawiki są tutej
Ćwiczę na siłce i mój rekord w wyciskaniu na ławce prostej to 95 kilogramów.

Gość pomyslowa siora
A ja jak mnie waga dziala na nerwa i pokazóje ze znowu pszytyłam wbijam sobie kolejnego cwieka,kolczyk etc w cialo dobazgróje tatuasz i zmieniam fryzóre i wszyzdko to bes niepotrzebnej zadyszki .:)