Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leukocyty_pytanie

leukocyty 25 /uL

Polecane posty

Gość leukocyty_pytanie

dziewczyny co to oznacza ..? z boku nie mam napisanej normy , a w internecie znalazłam że możne to świadczyć o stanie zapalnym . Wizytę u lekarza mam w następnym tygodniu , czy powinnam szybciej udać się do lekarza lub ewe. zadzwonić ?

Gość leukocyty_pytanie
dodam że chodzi mi o leukocyty w moczu , proszę o rade

Gość leukocyty_pytanie
tak jestem w ciąży , początek 6 miesiąca , w takim razie zadzonie do lekarza , czy orientujesz się czy to coś groźnego ?

Gość leukocyty_pytanie
tak jestem w ciąży , początek 6 miesiąca , w takim razie zadzonie do lekarza , czy orientujesz się czy to coś groźnego ?

Gość leukocyty_pytanie
tak jestem w ciąży , początek 6 miesiąca , czy to coś groźnego ? powinnam zadzwonić do lekarza , czy czekac do wizyty , która mam w przyszłym tygodniu ?

Gość leukocyty_pytanie
tak jestem w ciąży , początek 6 miesiąca , czy to coś groźnego ? powinnam zadzwonić do lekarza , czy czekac do wizyty , która mam w przyszłym tygodniu ?

nie wiem dokładnie, sama mam z nimi problem od jakiegoś czasu ale najwięcej miałam 12 leukocytów w polu widzenia. Z tego co wiem, podwyższony wynik wskazuje na infekcje albo stan zapalny. Leukocyty podwyższone sa również przy chorobach nerek.

Gość idź wcześniej do ginekologa
albo zadzwoń i zapytaj go. prawdopodobnie dostaniesz antybiotyk. nie czekaj aż infekcja się jeszcze bardziej rozwinie.

Gość leukocyty_pytanie
dzwoniłam do lekarza, dzisiaj mam przyjść na wizytę, powiedział , że 25 to dużo , już się boję , ale dzięki za rade

Gość jaaaa też
hej. mam też dużo w moczu, wczoraj byłam na wizycie i zzleciła mi zrobienie posiewu z moczu i jeszcze raz morfologie krwi. To ponoć jakas infekcja w układzie moczowym lub śluz z pochwy jakoś się przdostał. Ja ma jeszcze 10 dni do porodu i na sam koniec niespodzianka.