Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beateczka@@@

od kiedy dzialaja tabletki anty

Polecane posty

Gość beateczka@@@

sluchajcie biore pierwszy raz w zyciu tabletki wczoraj byl 5 dzien okresu no i 5 tabletka tego samego dnia doszlo do zblizenia z mezem skonczyl w srodku. Moje pytanie brzmi czy jestem zabezpieczona po 5 dniachbrania tabletek?

Gość beateczka@@@
dolaczyli ale wole porozmawiac z kims na forum. niektorzy maja tutaj wieksze doswiadczenie

Gość beateczka@@@
oj dobra czepiasz sie jak nie wiem o co.. wyskakujesz na ludzi.. zadalam pytanie odpowiedz lub nie..

Gość beateczka@@@
ludzie ogarnijcie sie przeczytalam ulotke jesli o to wam chodzi..ale po jaka cholere za przeproszeniem jest forumczy nie mozna tutaj z ludzmi porozmawiac???

Można, ale po co zaśmiecać internet pytaniami, na które odpowiedź masz w ulotce? Potem tylko kobiety nawzajem napawają się strachem i niepewnością.

Teoretycznie działa od pierwszej tabletki ale ja osobiście uważam że nalezy odczekać ze 2, 3 dni, aby procesy hormonalne rozbujały się na dobre. Zawsze tak robiłam po odstawieniu , przerwie lub tp. ja to jakoś tak widzę, że najpierw muszę uzbrobić mój organizm w hormony, to wszystko musi się rozkręcić i wtedy czuje się bardziej bezpieczna.

a co z codziennymi plamieniami ? okres skonczyl mi sie po jakichs 7 dniach pozniej 1 dzien nc a na nasteony plamienie malutkie ale jest i tak juz 4 dzien?? czy to obniza jakos dzialanie tabetek?#