Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka ideału ;)

szczotka dla długich wymagających włosów

Polecane posty

Mam długie włosy i szukam super szczotki! I NIE tangle teezer, ona nie dala rady, ząbki się strasznie wyginają :((

Gość dlaczego niee??
dlaczego nie tangle teezer ja nie uzywalam ale myslalam o kupnie, w necie cos tam pisza ze spoko

Gość u mnie pomagalo
ale tylko pozornie. poniewż czesalam bardzo długo włosó, te końcówki za łątwo się uginają i tylko "głaszczą" powierzchnię włosa. dla początkujących jest spoko, ale dla wymagających to faktycznie odpada

Gość andżela 5557
chciałam wam podrzucić link z pani gadżet, w jednym z ostatnich odcinków (lecą na tvn style) ibiszowa wychwalała właśnie jakąś szczotkę. ponoć super.. tylko ni wiem co to było :(

Gość tez widzialam!
gdzies widzialam ale nie pamietam kurcze kurcze na koncu jezyka pomysle i mam nadzieje ze wroce do was i wam powiem skad to widzialam:D

Gość innej nie polecę niż
tangle teezer - też mam długie, gęste i falowane włosy. I tylko ta szczotka daje sobie z nimi radę. Oprócz tego - może z naturalnego włosia (dzika).

Gość tez widzialam!
wlasnie! ta szczotka byla z dzika! kurcze dalej szukam... pamietam ze chyba gdzies na fb widzialam

Gość wlosomaniaczka
haha pomogę Wam ;) jako prawdziwa włosoholiczka próbowałam różnych już szczotek i grzebieni i mam ich niemałą kolekcję ;) tangle teezer też oczywiście ;) Ale o niebo lepszy jest dzik. w programie był to salon w warszawie, który znam - bagatela. ale nazwy szczotki nie wymienili, tylko tyle ze jest z włosia dzika właśnie..

Gość tez widzialam!
wiem! mam!

Gość tez widzialam!
//nie wiem czemu kasują wpisy z linkami :(( ale chce wam podeslac bo znalazlam! ogladalam te szczotke na ich profilu na fb, w sensie umiescili tam odcinek pani gadzet, ale nie moge znalezc tego linku :/ ale to na pewno ta szczotka. z dzika:D www.facebook.com/photo.php?fbid=503169549695189&set=a.138972412781573.24585.137347239610757&type=1&theater

teraz pytanie czy ktos jeszcze poleca oprocz pani ibisz:P

Gość ona:P
;) chociaż nie znam tej gwiazdy ;) ale fanpage sobie ich przeglądam ;) www.facebook.com/photo.php?fbid=419149541430524&set=pb.137347239610757.-2207520000.1352204977&type=3&theater

Gość znalazlam milosc!:P
szukalam inf o jakichs innych szczotkach niz tangle. swojego czasu sie sprawzaly, ale teraz bym odradzala. no tragicznie sie wyginają te plastiki. to nie jest inwestycja na dluzszy czas po prostu. ida swieta, lepiej faktycznie poprosic pod choinke np cos lepszego

Gość dorotka:))
znalazlam milosc!:Pja uzywam ich szczotki! jest mage super! dostalam ja od meza (tak, kupil mi szczotke do w losow W PREZENCIE :D) bo wie ze troche sie zachwycam firma great lengths ;)) naprawde jest bardzo dobra. moze zachwalam bo podchodze sentymentalnie, ale mysle ze az tak oslepiona nie jestem ;))

Gość 8888kjkj
ja uzywam tangle teezer i jest si

Gość 8888kjkj
choc po roku kilka ząbkow mi sie powyginalo:/

Gość nie teezer
lepiej kupujcie w wlosem dzika a nie jakies plastiki. szczegolnie zima, jesli ni echcecie elektryzujacych sie wlosow

Gość iikokok
ja uzywam grzebienia z drewna, ale do wilgoci srednio:/

Gość znalazlam milosc!:P
kurcze wlasnie zawsze slyszę jakieś ALE jesli chodzi o tangle i innego rodzaju szczotki i grzebienie, a ta szczotka ktora stosuje po prostu nie ma wad. no moze oprocz ceny wysokiej, ale jesli sie wykosztujecie raz to na wiele lat bedizecie sie nia cieszyc. aaa i do zalet dodam jeszcze ze nie elektryzuje wlosow - przy zimie jest to istotne ;D

Gość tylko nie
grzebienie blleee tylko szczoty

Gość pati u patrycji
miałam tangle i moim zdaniem on głaszcze gęste włosy. fakt ze ja mam baardzo grube i geste i do nich tylko szczotka z włosia dzika :)

Gość wioletka889
juz ktorys raz slysze/czytam o szczotce great lengths, ciekawe czy jest taka super jak mowia ;)

Gość ulka pigułka88
własnie ostatnio kupiam sobie ich szczotkę :) ogólnie kosmetyków Great lengths uzywam juz okolo roku, wiec nie sa dla mnie nowoscia, ale na szczotke skusilam sie dopiero teraz ;) i jak zwykle sie nie zawiodlam. uwazam ze nie ma lepszej szczotki na rynku i moje opisy jaka to jest wspaniala na nic sie nie zdadza dopoki nie poczeszecie sobie nia wlosow ;) pozro!

Gość polkamatka
Wiesz co może miałaś jakąś podróbkę tej tangle teezer w oryginale ciężko wygiąć ją czy coś... Wiem bo ją mam i zamówiłam oryginał na www.topdrogeria.pl po dobrej cenie. Sprawdź bo może faktycznie ktoś Ci wcisną podróbkę.

Gość gość
Ja mam TT z Rossmana juz rok. Dawno powyginały mi sie ząbki. Możliwe, ze tam sa podroby?