Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanyjan43

Dziewczyna ciągle prosi o pomoc

Polecane posty

Ona cie kocha jak ojca,ktory musi o nia dbac nie rozumiesz? Ajak jej nic na urodziny nie kupiles to nie nadajesz sie na kochasia,myslisz ze ona leci na ciebie ?;Leci na standard ktory zapewni jej starszy mezczyzna ,a ten nawet na urodziny nic nie kupi ,bierz sielepiej za60-latke taka to napewno poleci z milosci,tylko jak sie bedziesz czul jak ci nic na urodziny nie kupi? p.s Cos mi sie zdaje ze juz sie malolata po takim traktowaniu zmyla: Mam racje?

Gość zakochanyjan43
nie zmyła się, ale powiedziała po jakimś czasie, ze jej przykro, że nie dałem jej żadnego prezentu. Zasugerowała, że ona pamięta o należytym świętowaniu uroczystości innych (kupiła prezent zarówno mnie jak i mojej córce) i oczekuje tego samego. Powiedziała, że nie czuje się adorowana, a ja sądziłem że wystarczy mój przyjazd i zaproszenie do restauracji.

Gość za malo jej placisz
obiad w restauracji, to jakbys byl z rowiesniczka

Gość ale cie doi:))
twojej córce tez nie da oddychac jak juz zamieszkacie razem. szkoda mi twojej corki. a tak btw czy nie widzisz ze ona chce sie tylko ustawic kasowo/ ehh wy frajerzy....

Gość zakochanyjan43
Najbardziej obawiam się o dobro mojej córki, dlatego się zastanawiam, nie chce ryzykowac przyszłoscią mojej córki, bo wiem ze ona automatycznie przywiąże do mojej orzyszłej partnerki.

Gość zakochanyjan43
Najbardziej obawiam się o dobro mojej córki, dlatego się zastanawiam, nie chce ryzykowac przyszłoscią mojej córki, bo wiem ze ona automatycznie przywiąże do mojej orzyszłej partnerki.

Nie polecam takiego zwiazku,gdzie ona chce byc adorowana,a ty sie czujesz wykorzystywany,sa faceci ktorym sprawia to przyjemnosc jak pomagaja mlodszej,ale ty do nich nie nalezysz,nie wytrzymasz z nia dlugo.

Gość starzstarz
No niestety jak chcesz miec duzo mlodsza, inteligentna i atrakcyjna to musisz duzo inwestowac. Nie ma nic za darmo.

Gość zogakamila
racja!nic za darmo!

Gość angeloflove
Pomoc osobie, ktora kochasz ( a wyznales jej milosc) powinna Cie dodatkowo uszczesliwiac i dodawac skrzydel.

Gość zakochanyjan43
Powiedziaem jej, ze moze na mnie liczyc, ale nie sadzilem ze tak czesto bedzie mnie o nia prosic.

Gość ludzie to prowokacja
Przeciez dopiero co dziewczyna pisala ze nie dostala nic na urodziny od faceta ,ktory mieszka za granica ale przyjezdza i zaprasza ja do restauracji .

Gość juliapietrucha
O moj boze facet, mnustwo kobiet nie dostaje prezentow od swoich facetow