Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njkgnjkndksjng

Gdzie poznawałyście swoich chłopaków?

Polecane posty

Gość njkgnjkndksjng

Ja do tej pory miałam jednego (poznałam na imprezie), a z drugim intensywnie kręciłam (ostatecznie nic z tego nie wyszło), ale jego teżpoznałam na imprezie. Zastanawiam sięgdzie Wy poznajecie najczęściej facetów? :)

Gość pasikonik_na_łechtaczce
w burdelu, rżnołmnie

Gość njkgnjkndksjng
Zaczarowana, zdradźwięcej :D

Gość njkgnjkndksjng
marzy mi się poznać faceta w łóżku a nie przed nim :)

Gość njkgnjkndksjng
Eh podszywie, tak się składa, że dziewictwo straciłam w wieku 21 lat :P I miałam jednego partnera seksualnego :P Więc wypad.

Gość jmtpjmajpmwp
Pierwszych 3 poznałam w szkole 4 przyszedl naprawić komputer 5 byl kolega kolegi mojej koleżanki i przyjechał po mnie, aby zabrać mnie na imprezę.

Gość njkgnjkndksjng
Jmt, wow, masz powodzenie ;)

Gość njkgnjkndksjng
zaliczyłam nawet księgową i dyrektora, więc wiem co mówię :P

Gość jmtpjmajpmwp
Nie:) stara jestem po prostu- prawie 25 lat mam.

Tzn. dwie koleżanki miały przyjść, ale wcześniej poinformowały mnie, że przyjadą z trzema kolegami :D No i tak się zaczęło. A więc można poznać chłopaka w swoim domu :classic_cool:

Gość njkgnjkndksjng
Jmt, oj tam, ja mam 22 ;)

Gość zejdi
pracował z moim tatą i tak się poznaliśmy...jesteśmy 9 lat po ślubie :)

Gość jmtpjmajpmwp
Mojej koleżance też milosc zapukała do drzwi;) poznała kolegę brata u siebie w domu, teraz sa juz małżeństwem:)

Gość Cyprcypcy
11 lat temu na (wtedy jeszcze) popularnej czteria.pl ;p

Gość Cyprcypcy
Z tym ze mieszkalismy od siebie.... 2gi koniec polski.. A potem europy;/ jestesmy 3 lata" razem"

Gość njkgnjkndksjng
No ja właśnie tych 2 poznałam kiedy miałam wyjebane. Jak poznałam tego mojego byłego to byłam beznadziejnie ubrana i czułam się jak kupa :D Ale latało mi to koło nosa (byłam wtedy jakoś po całonocnej nauce, i miałam nie iść na tę imprezę, ale nie chciałam robić koleżance przykrości). Na tę inną imprezę z kolei poszłam bawić się tylko z moją koleżanką i kolegą, a on zaczął za mną łazić ;p

"byłam beznadziejnie ubrana i czułam się jak kupa" :D:D:D Ja jak jestem w domu i ma do mnie przyjechac chłopak lub jego koledzy to jakoś tak mam że musze się wystroić, pomalowac lekko itp :D A co najgorsze jak jestem tak wystrojona i gdzieś wyjde to nikogo nie spotkam, a jak "czuje sie jak kupa" (wypożyczę to określenie :D) to jakoś dużo osób napotykam :D

Gość njkgnjkndksjng
Zaczarowana, to przecieżklasyka gatunku (spotykanie ludzi kiedy nie prezentujemy sięnajlepiej) ;) Ale ja teżlubięo siebie dbać. Lubię wyglądać "jakoś" nawet wtedy, kiedy idęz psem. Ale wiadomo, wyjście na imprezę czy do teatru to inna "stylówa" niż zwykła posiadówa w gronie bliskich znajomych itd ;)

Gość njkgnjkndksjng
Ta, ale mojego byłego i tak musiałam gonić, bo "stawiał na wygodę" i do centrum handlowego chciał cisnąć w dresach-podomkach. Nie mam nic przeciwko dresom, ale jego dresy to nie takie "stylowe dresy", tylko tak jak pisałam, do latania po domu. Goniłam go żeby założył ładne buty i koszulę. Bez kitu, czułam sięjego jak matka (patrzył na mnie takim cielęcym wzrokiem i szedł sięprzebierać :D)

hahaha, ja mówię swojemu w czym mi się podoba a w czym nie bardzo :D Najbardziej mi się podoba w koszulach, a więc jak gdzieś idziemy to najlepiej żeby to ubrał i jakieś jasne jeansy :D Tak samo on mi doradza co mam kupic np. Chodzimy po sklepach, on wchodzi pierwszy, rozgląda się i jak mu sie nic nie spodoba to mówi: "tu nie ma nic ciekawego idziemy do kolejnego". O dziwo mój chłopak nie nalezy do tych, dla których chodzenie po sklepach odzieżowych damskich jest zmorą :D Nawet bardziej grzebie w ubraniach w sklepie ode mnie :D:D

Gość njkgnjkndksjng
Uwielbiam koszule i garnitury ;) Ale na codzień oczywiście nie kazałam mu pociskaćw jakiśmega eleganckich koszulach, tylko takich zwykłych. Ale zawsze facet lepiej wygląda tak ubrany

Najlepsze jest to że jak jesteśmy w sklepie i przymierzam spodnie sama w przymierzalni, a on poza nia :D Ubrałam, przeglądam się, a zza zasłony słysze od mojego żebym brała lub odłożyła na półke. Jak to on widzi, spryciarz :D Taki to oto mój prywatny bagażowy ;)

Gość poznałam go w barze w
którym pracowałam,przez koleżankę z pracy. najzabawniejsze w tym wszystkim jest to,że tydzień przed właściwym poznaniem zerwałam z chłopakiem i załamana w dzień wolny poszłam tam i on poprosił o taniec,ale sie nie zgodziłam;)