Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ależ jestem nikim

Jeśli jestem robolem pracującym na produkcji i bez matury to przegrałem?

Polecane posty

Gość ależ jestem nikim

Dodam, że zarabiam na etacie 4 tys. do rączki + biorę zlecenia dodatkowe do domu typu pisanie skryptów do maszyn - co może dać kolejne 4 tys. Aaaa i znam 3 języki obce... ... Przegrałem :classic_cool:?

to jesteś Gość! Szacun!. Twoje zadowolenie komsumenckie jest zadawalające . dobrze , że anonimowy jestes bo by Cię biedota nieudaczna wylewająca tu swe zabiedzone gorzkie żale zlinczowała.

Gość ależ jestem nikim
Znam angielski, rosyjski i koreański - chociaż ten ostatni to średniawo. Bez angielskiego nie przeczytam chociażby instrukcji obsługi do maszyny - która liczy 900 stron. O materiałach dydaktycznych których nie ma w języku polskim nawet nie mówiąc.

Gość a ja jeżdże..
ja znam dwa języki obce- angielski i szwedzki. mam tylko średnie, prowadze hotel i swoją firmę, wynajmuje limuzyny i sprowadzam amerykanskie auta. nie potrzebne mi studia;)

fakt dla tych p0ojebow tumanow po studiach humanistycznych jestes nikim , oni zadzieraja nosa nawet jak fuche maja {"wklej -drukuj" w urzędzie za 1500

Gość a ja jeżdże..
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, mimo ze nic mi nie brakuje znajomi nadal uwazaja mnie za glupsza bo nie mam mgr przed nazwiskiem. tylko ze ja nie martwie sie o kredyt hipoteczny

Gość akashann
Robole maja to do siebie ze nie zawdzieczaja studiow i stanowiska (po drogich studiach) bogatym rodzicom, tylko sami wywalczyli co maja. chocby to bylo 1500 na produkcji.

Gość Cudowna Dorotka 90
Gutekszoł Chyba jesteś najbardziej żałosnym człowiekiem na forum, spędzasz tu cale dnie i pierdolisz takie głupoty ze aż przykro sie robi gdy się czyta te pseudo zabawne wypociny.

Gość lalalla
no i Gutek ma rację

Gość edciuyuwekm
co macie do osób po studiach?:Dtak się pocieszajcie ,nie chciało się uczyć i teraz psioczą na studentów:O

Gość Lussejna
pozycz mi kase jak masz duzo...20 zl tylko?

Gość nikołajewicz
grunt to być zadowolonym z wynagrodzenia,jeżeli potrafisz utrzymać się w dostatku to nawet po przedszkolu możesz być:P

Gość lalalla
serio myslisz ze nie chcialo się uczyc czy nie było stać??? i autor nic nie ma do studentów, tylko do tych co wyżej srają niż dupy mają i z góry patrzą na tych bez wykształćenia...a dziś studia to jak matura, żaden problem, żadny wyczyn

Gość nikołajewicz
dokładnie nikt nic do nikogo nie ma,jeden wybiera studia i pracę po nich za duże siano w firmie na stanowisku,inny kombinuje sam i wcale nie są mu studia potrzebne aby zarabiać drogi rożne finał jeden:)

Gość pafobet
prawda jest taka ze 80% studentow to ofermy zyciowe nie nadajace sie do pracy