Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w koncu sie za siebie wzielam!

Czy to dobra dieta? Może któraś się przyłączy :)

Polecane posty

Niedawno spotkalam moja dawna znajoma i nie moglam uwierzyc wlasnym oczom jak schudla.......i udalo mi sie wyciagnac w jakis sposob to zrobila. Otoz stoswala diete ktora wygladala nastepujaco: Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina Do tego dwa razy dziennie rano i popołudniu spacer pół godzinny, tak się składa, że prowadzę dziecko do szkoły i kawałek trzeba iść.. Uda mi się na tym schudnąć? Marzę o 10kg, ale od biedy zadowolę się i 5 ;)

mogę zacząć od jutra czy trzeba czekać do poniedziałku, już się napaliłam na nią hehe :)

zacznę jednak od świeżego krowiego placka :)

Gość qloloq
to jest amerykanska' byłam na niej,,, schudłam w 5 dni 3 kg

Wg mnie jest na pewno drastyczna. Pewnie i efekty są, pytanie czy trwałe? Nie sądzę. Nie przyłączę się, ale życzę powodzenia :)