Gość elektryzująca Napisano Październik 31, 2012 witam, piszę w nietypowej sprawie :) wczoraj miałam taka sytuacje: jechałam pociągiem, byłam dość zgrzana, bo w pociągu było ciepło i byłam w cienkiej bluzce... no i po jakimś czasie poszłam do toalety, na korytarzu czekałam i było zimno, a potem weszłam do toalety w tej cienkiej bluzce,z gołą szyją, a tam okno było otwarte i pociąg pędził i wiało strasznie lodowatym powietrzem, bo to była jakoś 21 już, i tam gdzieś z minutę byłam... czułam ,że mnie zaraz wywieje i najbardziej po plecach i klatce piersiowej czułam, bo poszłam tak rozebrana że tak powiem.... i od wczoraj wieczora boli mnie w klatce piersiowej, źle się czuję, a dzisiaj już mam stan podgorączkowy i niezbyt ok się czuję, tak słabo i gardło boli itd... jakby coś mnie brało... Czy możliwe jest zapalenie płuc w takiej sytuacji?? Bardzo się boję i nie wiem czy iść do lekarza, czy póki co traktować to jako zwykłe przewianie (choć objawy są silniejsze niż od przewiania) proszę o porady... i Wasze opinie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach