Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feewre3r

czy mając dochód........

Polecane posty

Gość feewre3r

3,5 tyś/3osoby kupiłybyście dziecku 2 letniemu buty zimowe za 200zł?

Gość zonaKraka
Zależy od wydatków... jeśli na co dzień się kupuje nowe ciuszki, porządne buty, to i na zimę bym takie kupiła. Sama mam mniejszy dochód, raczej i na butach, i na ubraniach oszczędzam, a dziecko ma zimowe za 100 zł. z przeceny w Smyku. Jeśli to możliwe, oszczędzam, jeśli trzeba coś kupić- to kupuję, i tyle...

Gość feewre3r
kupiłam dziś takie za 70 zl, ale juz po pierwszym założeniu widzę że będą przemakać;

Gość alalaalalalalalalalalal
szukałabym przecen i promocji na dobrej jakości buty, jeśli bym takich nie znalazła to wydałabym te 200 zł w dodatku zależy ile z tych 3,5 tyś po opłaceniu rachunków zostaj wam na życie.

Gość feewre3r
rachunków mamy może z 1000zł (w tym paliwo)

ja kupiłam skórzane za 80 zł z przeceny, kosztowały wcześniej 150 zł, drugirmu dziecku za 70 zł ale nie ze skóry, natomiat mają bardzo dobry materiał wierzchni. trzeba poprostu zwracć na to uwage

Gość feewre3r
powiem tak: mogłabym te buty kupić i nie brakłoby kasy, najwyżej mniej byśmy odłożyli; tylko normalnie nawet dla siebie takich butów nie kupuję i mam dylemat czy dla dziecka warto skoro i tak to na kilka mieisęcy tylko; z drugiej storny jakieś porządne buty na śnieg musi mieć

Gość feewre3r
ja kupiłam na jesień skórzane za 150 i co z tego skoro na szwie przemokły, i te za 70 też gdzieś przy szwie przemakają

w takim wypadku bym kupiła, tymbardziej że dziecko ma w nich chodzić 5 miesięcy conajmniej. później jakieś sportowe i sandały to już nie tak duży koszt. tk na prawdę trzeba wziąć pod uwagę ze buty ziomowe mają służyć długo i nie kupuje się kilku par

to masz jakiegoś pecha z tym przemakaniem

Gość feewre3r
a mogę zareklamować buty z powodu przemakania?

Gość wifigdansk
ja w tamtym roku kupiłam dzieku z markecie sniegowce,kosztowały ok.50 zł juz nie pamietam dokladnie,w srodku ocieplane kożuszkiem,mala byla w nich całą poprzednią zimę,szalala na sniegu,ani razu nic nie przemokło alni zadne szew nie poszedł,pralam je normalnie w pralce automatycznej,takze tez mozna kupic taniej a dobrze. ale jak kogos stac i chce kupic dziecku za 200 to w czym problem?

Gość cinamonico
kup impregnat np z kiwi i spsikaj je kilka razy przestana przemakac na tysiac procent

Gość feewre3r
no właśnie nie wiem do końca czy mnie stać;

Gość wifigdansk
no jasne ze mozesz zareklamowac a nawet powinnas. o ile masz paragon. przeciez 70 zł to nie leży na ulicy.

Gość feewre3r
ale przestana przemakać na łączeniach? bo mnie się wydaje, że one przemakają przy połączeniu podeszwy z cholewką; nie widać żeby cos było niedoklejone, a jednak gdzieś ta woda przechodzi

Gość feewre3r
kiedys jak próbowałam swoje buty zareklamować z powodu przemakania to mi baba w sklepie nie przyjęła, bo niby każde buty przemokną jak się p odeszczu chodzi; a fakt że pozwoliłąm małemu pobiegać po śniegu i wodzie, żeby sprawdzić co sięz butami będzie działo; i w obu butach miał mokry koniec palca duzego

Gość cinamonico
spróbuj z impregnatem, jak nie pomoze to reklamuj

Gość cinamonico
dokladnie koszt ok 18 zł