Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abubua678

mam PYTANIE

Polecane posty

Gość abubua678

Co robi/mówi wasz facet gdy np. żalicie mu się? Bo mój albo milczy, albo obejmie ramieniem albo co najwyżej powie "yyy"... :o to chyba nie jest normalne?

Gość abubua678
?? Odpisze ktoś? :( Mój facet się nie odzywa gdy opowiadam mu o swoich problemach albo powie tylko krótko "ojoj" i daje mi wygłosić monolog :( Czy wasi partnerzy też tak postępują?

Gość abubua678
?? Odpisze ktoś? :( Mój facet się nie odzywa gdy opowiadam mu o swoich problemach albo powie tylko krótko "ojoj" i daje mi wygłosić monolog :( Czy wasi partnerzy też tak postępują?

Gość abubua678

Gość abubua678
Wybaczcie, mój ostatni komentarz przez przypadek dodał się 3 razy.

Mój mąż jest typowym "zadaniowcem", tzn.gdy mu się żalę podaje mi rozwiązanie :) Dlatego jeżeli potrzebuję tylko wysłuchania to albo gadam z przyjaciółką, albo od razu to zaznaczam - wtedy cierpliwie wysłucha, a potem w zależności od tematu/nastroju przytuli/rozśmieszy czy co tam jest mi potrzebne. Ogólnie mogę na nim polegać - trzeźwo patrzy na świat, trafnie ocenia sytuacje, sensownie doradza.

Mój mąż jest typowym "zadaniowcem", tzn.gdy mu się żalę podaje mi rozwiązanie :) Dlatego jeżeli potrzebuję tylko wysłuchania to albo gadam z przyjaciółką, albo od razu to zaznaczam - wtedy cierpliwie wysłucha, a potem w zależności od tematu/nastroju przytuli/rozśmieszy czy co tam jest mi potrzebne. Ogólnie mogę na nim polegać - trzeźwo patrzy na świat, trafnie ocenia sytuacje, sensownie doradza.

No widzę, że nie tylko ty masz dzisiaj problem z netem - przepraszam za 2krotną wrzutę.

ja mało kiedy mu marudze. nie lubie marudzić że coś nie tak. ale jak już jestem całkowicie wkurzona i smutna to chce by mnie przytulał. próbuje dojść do tego jakie jest sedno sprawy i co można z tym zrobić...

Gość green apple
JA JAK SIE ZALE SWOJEMU FACETOWI , ALBO ODWRACA TO W ZART SLBO MOWI ZEBYM SIE NIE PRZEJMOWALA I PRZYTULI . ALBO MILCZY ALBO SIE ZAPYTA ALE JAK JA CI POMOGE... ZALEZY OD SYTUACJI :)