Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś 23x

Help me now ;).

Polecane posty

Gość Pauliś 23x

hce jakos urozmaicic moj seks z moim przyszlym męzem, nie wiem wlasnie co.. juz prawie wszystko bylo taniec erotyczny, seks oralny, lekkie sado macho .. na anal sie nie odwaze.. ludzie ratujcie . cos, zeby az mu sie micha cieszyla przez caly dzien . czekam na propozycje

Gość Ellieee
zaskocz go rano pod prysznicem ;)

Gość Pauliś 23x
oj .. juz pisze.. chce dodac jakis pikantny szczegol do mojej sypialni.. wiesz, cos nowego, co spodoba sie mojemu facetowi ;). zeby nie robic w kolko tego samego, wiesz ocb ;)).

Gość Pauliś 23x
wybaczcie C mi nie wskoczylo na klawiaturze, po tym jak 2 lata temu rzucilam laptopem z nerwow o ziemie :D.

masz 23 lata i już się nudzicie w łóżku ? :O dobra , darmowa rada to nie jest dobry kandydat na męża :/ 🖐️

No, z takim podejsciem to to chyba zbyt dlugie malzenstwo nie bedzie :P Ale moze sie myle, w koncu w tej kwestii nie mam prawie zadnego doswiadczenia :D

Gość Pauliś 23x
jak juz pisalam wyzej, nie nudzimy sie, tylko lubie pokazywac cos nowego, zaskakiwac go ;)). chyba o to w zwiazku chodzi, zeby nie wialo rutyna, ze ciagle ta sama pozycja, ta sama gra wstepnai , itd ;))

Gość kaSsssAndra
a erotycznego masazu probowalas? Albo masaz nagrzanymi kamyczkami lub lodem ? Slyszalam tez o robieniu loda z ... lodem w ustach .:)

chcesz zaskakiwać ? juz teraz ? to co zrobisz po 30 ? będzies żarła gówno albo dawałą się ruchać w oczodół? przecież przez 7 lat przerobicie juz praktycznie wszystko :/ jak ja miałem 23 lata to moja dziewczyna musiała "aż" mieć srednio widoczny dekolt , wystarczyło :D :classic_cool: ale co ty możesz o tym wiedzieć gimbusie ...

Gość Ja23x
taki lod normalny ze sklepu , ten w kostkach.? nie, nie probowalam masazu ;) a jak z tym lodem.? mozesz konkrety napisac.? bardzo ciekawy pomysl.

Tak, tak... Ale jezeli ty sie boisz rutyny PRZED slubem to co wymyslisz 10 lat PO slubie? Nie boisz sie tego, ze teraz wlozysz tyle wysilku w seks, ze potem zwyczajnie kiedys pomyslow braknie? (a moze nie Tyle braknie, co stana sie niebezpieczne lub zbyt wydumane?)

Gość Ja23x
Juken super .. ciesze sie niezmiernie. dla Twojej wiadomosci, ja nie chodze wgl w dekoldach, nie inspiruje mnie to. takie wdzianka moge ubrac tylko dla swojego mezczyzny w sypialni, i nigdzie indziej.. ale nie ma to jak oceniac po jednym dodanym poscie.

Gość kaSsssAndra
Z tego co wiem to autorka nie prosila o przedstawienie wizji jej malzenstwa .. od tego to moze sobie do wrozki isc. Tak chodzi o taki lod w kostkach.:) No, ale wiadomo musi troszke przyokraglic ksztalty topniejac. Nie probowalam, ale ponoc super sprawa.

chooj mnie obchodzi czy zrozumiałą czy nie , jak widzę 23 letniego gimbusa co chooj wie o życiu , tym bardziej tym dłuższym związku to z litości daje darmową radę

Gość Ja23x
kaSsssAndra dziekuje , nie przejmuje sie nimi, mam wiecej w glowie niz oni, ale ciesze sie, ze sa tacy normalni ludzie jak Ty jeszcze na tym swiecie, ale widze, ze to chyba gatunek na wymarciu. no musze sprobowac, tyllko jak mi chlopak biedny zamarznie :D.

masz siano w głowie , a za chwilę będziesz miała wióry w dupsku skorś taka yeteligentna to czemu szukasz pomocy na forum ? czemu nie użyjesz MÓZGU? ponć masz coś takiego? :O

Gość kaSsssAndra
Kolega wyzej am problem z ocenianiem ludzi, moze za duzo czatu. Proponuje zejsc na ziemie. Kazdy jest inny i kazdy inaczej sie rozwija. Moze z Toba bylo cos nie tak jezeli miales 23 lata i do szalu doprowadzal Cie dekolt wlsnej dziewczyny. Chyba swiadczy o Twoim przedmiotowym traktowaniu. Nie zamarznie ... bedzie znieczulony. :D

Gość Ja23x
hahaha do szalu dekold, dobre dobre :D. nie no juz Cie lubie ;) wiesz moze na gg popiszemy, bedzie latwiej , bo tutaj widzisz co sie dzieje.. a widze, ze bardzo sympatyczna jestes ;). a takich ludzi to malo

Gość kaSsssAndra
Nie mam gg ;/ Nie przejmuj sie, jestes dorosla i wiesz czego chcesz. Nie sluchaj tego gogusia. Powodzenia.:)

aha czyli jak jestem 23 latkiem i dyga mi pała na widok biutu dzieczyny to jestem nienormalny ale jak jestem 23 latkiem i musze juz mieć ekstremalne podniety aby mi dygneła pałą to jest norma? ty czytasz swój bełkot czasami ? :D

Gość Ja23x
a fb masz kassandra.? ;)).

taaa 23 lata w chooj dorosła, jak będzie miała 33 lata bo będzie w wieku przedemerytalnym ? a 43 to już będzie wiek starczy ? :D gimbaza atak :)

Juken nie obrażaj kobiet w moim wieku !! Nie wszystkie sa tak yntelygentne ynaczej :D

Gość kaSsssAndra
Nie czytam, bo najpierw mysle pozniej pisze. Kochany 'dynga pala' na widok biustu gimnazjaliscie, ale nie 23 letniemu chlopakowi ... 23 lata oznacza dorosly ... 18 lat pelnoletniosc, ale nie oznacza doroslosc .. Jezeli uwazasz ze osoba 23 nie jest dorosla tzn nie potrafi sama sie utrzymac, myslec rozsadnie , to moze naprawde z Toba bylo inaczej .. Inaczej nie znaczy gorzej, aczkolwiek w tym wypadku mozna nad tym pomyslec ... Samodzielnosc, rozsadek to jest doroslosc. I to raczej nie dzieli sie juz poniej na jakies 'emeryt, etc' to ma sie juz do smierci ... Wyjatek -choroba alzheimera.

Przepraszam :) Ale jak widzę typowego gimusa który ponoć jest już dorosły i yenteligenty a musi latać po pomoc do neta jak do mamusi, reaguje arogancją na dobre rady to co mam napisać żeby toto zrozumiało ?

Pozostaje wiara że kobita w domu i kilka innych mają troszkę inaczej poukładane w głowie :)

tzn. kolego że wolno myślisz, skoro w wieku 23 lat masz problemy ze wzwodem znaczy tez że jesteś chory albo za dużo marszysz freda 23 latek NIC nie wie o życiu, odpowiedzialności i problemach jakie napotka , to jest tylko podlotek z racji tego iż wydaje ci się że wiek 23 lat to juz niesamowicie dużo znaczy że masz niewiele wiecej , i tyle jeżeli chodzi o myślenie panie drogi dorosły :D