Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś 23x

Help me now ;).

Polecane posty

Gość kaSsssAndra
Mam fb, ale nie moge tu ujawnic danych :P Gimbusem to ja juz dawno nie jestem. Powiedz mi w takim razie ... Co Ty tutaj robisz ?? Jezeli nie latasz 'do neta' po porady, to czemu siedzisz na portalu przeznaczonym dla kobiet?? Szukasz odpowiedzi na pytanie ' jak ugotowac rosol' czy co?? Nie rozumiem.

Gość Ja23x
wiesz chlopcze, ja mam 3 miesieczne dziecko, za pol roku wychodze za maz, wiec raczej wiem co to jest doroslosc i takie zycie, moje dziecko ma wszystko, poniewaz daje muu to, czego ja nugdy nie moglam miec, ze wzgledu na biede jaka w domu panowala, wiec nie udzielaj sie, jesli nie wiesz co jest grane.. ok.? bo nie lubie takich ludzi, co gowno wiedza o zyciu, a sie udzielaja.

Gość Ja23x
hahaha niech idze do magdy gesler :D. hmm.. to wiesz co ja wiem, jak to zrobimy. zaloze szybko maila nowego i na niego wylsesz mi wojego fb ;)>

siedziałem tu zanim tym skończyłeś gimbazę , siedzę tu z nudów i elimnuje dla zabawy tłuków typu ty i ten mózgowiec który założył temat pewnie jeszcze nie "wymyśliłeś" ale jestem TROLLEM , trudne prawda:? znęcam się i wskazuje miejsce w szeregu tym którzy mają problemy z przetworzeniem prostych informacji :classic_cool:

Gość kaSsssAndra
Wracajac do tematu ... Czemu uwazasz, ze doroslosc wiaze sie z madroscia zyciowa?? Czlowiek uczy sie przez cale zycie. Nazywasz nas gimbusami obrazasz, burzysz sie ... reagujesz bardziej jak gowniarz, a pouczasz innych. Prosila tylko o rade. Jeseli nie masz nic do powiedzenia - odpusc. I poszukaj tematu, ktory bardziej odpowiada Twoim realiom.

Gość Ja23x
TO MOJ specjalnie zalozony mail napisz mi na nim swojego fb ;). onaxxx133@interia.pl

Narzuca mi się przykład tzw octomamy. ósemka dzieci a glupia jak but z lewej nogi. Posiadanie dzieci nie czyni Cie mądrzejszej. Wybacz szczerość ale nie lubię głupoty.

Gość kaSsssAndra
W takim razie jestes bardzo dorosly. Klocisz sie z dzieciakami, ktore doswiadczaja pierwszych problemow sercowych? Nie wierze. Jestes stworzony do wyzszych celow, marnujesz sie. Jezeli siedzisz tu tak dlugi czas, to wiedz, ze cos jest nie tak, bo zajmujesz sie cudzym zyciem. Bawi Cie to?

kolejny strzał w 10 :) patologia ma dziecko :classic_cool: a macie własne mieszkanie czy u mamusiu? własny samochód ? dobrą prace? umiecie wypełnić PIT bez programu z gazetki ? potraficie zrozumieć bez problemów pisma urzędowe i poprowadzić postępowanie administracyjne ? wiem że to dużo trudnych słów ale to potrafią dorośli :D

gimbusie - problem sercowy to nie problem z nudą w sypali który jest problemem seksuologicznym :D jeszcze jakieś mądre sekwencje którym chcesz błysnąć a których nie rozumiesz , gamoniu? :classic_cool:

Gość Ja23x
moj facet jest piekarzem jak Cie to interesuje zarabia 2400 mieciecznie. robi na nocki.. mieszkamy u siebie jak tez Cie to interesuje ;] a dokladnie to poza miastem.. mamy malutki domek wiesz, wujek moj nam go kupil taki prezent przed slubny, cos jeszcze, jakies pytania.?

Gość kaSsssAndra
Mezczyzno, chlopaku .. Nie Tobie dane osadzac ludzi ! Nie masz prawa powiedziec slowa o niej o jej dziecku. To jej wybor. Stary facet cieszy jak dziecko, bo zna kilka slowek z urzedu. I kogo Ty nazywasz patologia? Spojrz na siebie.

Gość Ja23x
a ja jestem po studiach matematycznych i mam doktorat , studiowalam dokladnie na UJ jeszcze jakies aluzje w moja strone.? a to , ze mam dziecko, to nie Twpja sprawa, mam 23 lata, wiec chyba dziecko w tym wieku, to nie przestepstwo, nieprawdaz.? nie urodzilam go jako 16 latka, tylko 23 latka, poltora roku przed slubem. wiec odpusc sobie. i po dziesku mi nie jedz, bo jest bardzo szczesliwym dzieckiem i na prawde niczego mu nie braluje..

Piekarz 2400 ? No fucking way !! za życia nie uwierzę !! Piekarz 1500 zł uwierzę

to w choojj piniedzów i chleb za darmo :D musita być bogate i światowe że jusz takie dobra mata , no i dziecko + nuda w sypalni :D

Gość kaSsssAndra
Nie, nie ... Problem sercowy w sensie uogolnilam tematy kafeterii. I nie masz prawa mnie nazywac gamoniem, poniewaz mnie nie znasz. To ze ktos ma wlasne zdanie czyni go gamoniem? Jezeli taki jest Twoj poglad, to gratuluje.

Gość Ja23x
piekarz na dniowce owszem 1500 w niektorych 1400 ale nocka jak sie robi 13 godzin, to jest 2400 8 zlotych za godzine wolne tylko z soboty na niedziele.. tak to praca i praca ;) nie wierzysz, to dam Ci namiar na piekarnie i sie dowiesz :D.

nie mam prawa ? :D bo co ? ty tak mówisz? podpowiem ci tłuczku , TO JEST F-O-R-U-M P-U-B-L-I-C-Z-E rozumiesz? każdy ma prawo tu pisać ale nie oznacza to że będzie to miły pobyt :classic_cool:

Gość Ja23x
kasssandra napisalas do mnie na email.?

Gość kaSsssAndra
I Juken nie ja nie nazwalam Cie glupim, bo nie jestes, to widac po czlowieku. Tylko masz zla maniere osadzania ludzi i narzucania wlasnych pogladow.

Czisias idę spać, głupota mnie nudzi i powoduje senność. Kochana znam piekarza w bardzo dobrej firmie i wiem ile zarabia. 🖐️

Gość Ja23x
babeczko napiszesz w koncu do mnie.??

Gość kaSsssAndra
Forum publiczne, a co za tym idzie kazdy ma prawo cos powiedziec. Tluczek yhmmmm...

Gość Ja23x
a ja znam doskonale mojego nazeczonego i tez wiem ile ma na koncie. zal mi was nara.

mam prawo , ochotę i możliwość nazywania gamonia , gamoniem, to jest właśnie brutalne życie GAMONIU , gdzie mamusia i tatuś ci nie pomoże, nie ochroni przed takimi jak ja :) a bełkot o sensie ogólnym sobie daruj, lepiej spójrz w lewny górny obszar strony którą z ledwością czytasz : " Forum - strona główna Życie erotyczne"

no i mówie a to że jesteś miękką fają chorą na impotencję to nie mój problem , naucz się życiu stawiacz człoło a nie płakać , wtedy będzie można powiedzieć żeś dorosły gomoniowaty gimbusie

Gość kaSsssAndra
Nie, nie ja sie nie bede bronic, ze nie jestem gamoniem ... Moze jestem, dobra szkola to nie wszystko. Nie wnikaj w moja rodzine, to juz nie Twoja sprawa. Wchodzisz w erotyczny topic, to pewnie sam chcialbys sie czegos dowiedziec.A Ty widziales 'Forum dla kobiet' ????

nie mam prawa napisać : kl.o.t.z o.b.c.i.ą.g z p.o.ł.y.k.i.e.m

widziałem i złoślwie, na przekór, jako troll siedzę na forum dla kobiet :D coś jeszcze

Gość kaSsssAndra
Gimbusie? W Polsce mnie dawno niebylo, ale to chyba slowo uzywane przez gimnazjalistow wlasnie ... Czas dorosnac. Naucz sie stawiac czola, a nie plakac ?? Czego to sie tyczy?? Rozumiem, ze jest juz pozno, ale moze warto uruchomic swoj mozg na jeszce chwilke ?