Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś 23x

Help me now ;).

Polecane posty

Gość Ja23x
dobra skonczyles.? wgl byl inny temat postu, a Ty po kazdym jedziesz.. masakra.. a kasssandra z tym lodem to ja sprobuje ;)). dzieki za rade :P Tylko jak Davidek bedzie spal, bo synus ma swoje zabaweczki ;))

Gość kaSsssAndra
Loda jeszcze nikomu nie zrobilam, wiec o polykaniu nie ma mowy ... To pewnie jak 'trol' wygladasz i to powod. Wspolczuje.

Gość Ja23x
ja mowie o tych kostkach lodu ;)).

coś ci się wersja zmienia gamoniu:) tak jak koleżce :classic_cool: cały moja przewaga na toba i drugim kretynem polega na tym że , ta wymiana postów nie ma ABSOLUTNIE związku z tematem topiku , robisz to co ja chce i kiedy chce :) jak się nauczysz radzić w takich sytuacjach będzie można powiedzieć żeś jest trochę dorosła :classic_cool:

Gość Ja23x
tylko ja mam te kostki wlozyc sobie do buzi, tak.? ;)).

teraz nie mogę skończyć bo wracacie do tematu :classic_cool: :D to jak tam lupiaro , powiedź mi jakaś ty dorosła :P

proponuje w dupę se je włożyć , efekt będzie zdecydowanie lepszy :classic_cool: napradę, tak słyszałem od szwagra, brata, zięcia, wujka syna :)

Gość kaSsssAndra
Wiem, wiem ;) To do Trola :D Tez ide. Nie przejmuj sie ani jednym slowem, ktore powiedzial. To osoba nie majaca nic do roboty. Siedzaca na dupie przed komputerem zamiast zrobic cos pozytecznego. Jezeli masz dziecko, chlopak, to jestes czlowiekiem duzo bardziej wartosciowym niz pan z duzym brzuchem marnujacy czas na bawienie sie w kotka i myszke. Pa :)

Gość Ja23x
dzieki ;)). a co z tymi kostkami.? jak to ma byc.? eiii no ;d.

"Siedzaca na dupie przed komputerem zamiast zrobic cos pozytecznego" i vice vera :D prowadzisz bezsesowne dyskusje z trollem który przerasta cię doświadczaniem życiowym i inteligencją :D zajebisty strzał w stopę

Gość kaSsssAndra
Nie masz zadnej przewagi. Ta dziewczyna ja ma, bo po wylaczeniu komputera ma rodzine a Twoje zycie toczy sie tu i teraz. Aaa i wersja mi sie nie zmienila ! Ja powiedzialam, ze slyszlam. Nic takiego nie robilam jestem z chlopakiem dosc krotko, nie mam doswiadczenia.

ale to co, już mnie oceniasz? tak szybko ? i to jeszcze na podstawie tego czym ja cię nakarmię? :classic_cool:

Gość Ja23x
no tak tak wiem ;)). ale czy ja mam miec te kostki lodu w buzi o to mi chodzi.? :).

Gość kaSsssAndra
Ojjj nie jestes inteligentny. Prowadzisz monolog. Doswiadczeniem owszem, nie mam zadnego oprocz ksiazek.

fakt , prowadzę monolog bo z gamoniem nie pogadasz :) ps. nie miałeś już iść? :D :D :D

Gość kaSsssAndra
W buzi :P Nie oceniam ... Sam napisales, ze jestes Trollem, a to jednoznaczne.

Gość kaSsssAndra
Mnie to nie rusza .. moze gamon moze nie, chodzilo mi tylko o to, ze nie Tobie oceniac, ale w sumie, to Twoje zdanie. Szanuje. Milam isc, ale zyskales moja sympatie i jakos nie moge.

bycie trollem to moje wytłumacznie :D a jakie jest twoje ? :classic_cool: powiem tak, leżysz i kwiczysz ,a napierdzielanie cię jest zbyt łatwe i przez to nudne :(

Gość Ja23x
hahaha trolle atakuja :D. nadchodzi zaglada ;p. Dzieki Kasssandra szkoda tylko ze fb nie podalas, ale za rade dzieki, skorzystam przy najblizszej okazji, czyli za 6 dni, i te zele tez kupie do masazu :D.

może jutro przyjdzie ktoś kto stawi choćby minimlany opór 🖐️ )))

Gość kaSsssAndra
Moze ... Jestem tu pierwszy raz i ostatni ... Nic madrego sie nie dowiedzialam, a tak mi polecali. Juken Ty naprawde muisz sobie ciagle udowadniac, ze jestes inteligentny ? Nie rozumiem tylko tego, jezeli znaz swoja wartosc to po co ....? Zegnam .:)

Gość Wodzu
Juken ale mamoła z ciebie. Idź pobawić się z chłopakiem końcówkami.

jakbyś nie była tłukiem to nawet po zderzaniu ze mną dowiedziała byś sie kilku rzeczy : - w internecie są Trolle i trzeba umieć sobie z nimi radzić - brak ci doświadczenia a bierzesz się za dawanie rad co jest błedem - nie należy pomogać ludziom leniwym umysłowo jak autorka, to że złowisz komuś rybę mu w niczym nie pomoże, koniec końców spełniam pozytywną rolę bo zmuszam ludzi do myślenia samodzielnie , wybijam z letargu ich mózgi , np. teraz jesteś wzburzona ale myślisz BARDZO intensywnie :) Lata doświadczeń .

Gość kaSsssAndra
POwiem Ci jeszcze tylko tyle... Tlukiem raczej nie jestem poprostu nie kloce sie tak czesto z ludzmi z internetu, to dla mnie nie ma sensu i tyle. Trolluj sobie dalej jeseli Cie to bawi. Moze nie powinnam tego pisac, ale i tak sie nie znamy wiec ... Dzieki, cos mi uswiadomiles, ale to juz zatrzymam dla siebie, Dobranoc. :)