Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Potrzebująca zaświadczenia Krk

Potrzebująca zaświadczenia Krk

Polecane posty

Studiuję w Krakowie i pracuję opiekując się dzieckiem bez umowy. Radziłam sobie nieźle, ale rodzice popadli w kłopoty finansowe przez długie leczenie mamy. Tata od miesiąca nie pracuje. Chcę spłacić ich powinności, ponad 8 tys zł, biorąc kredyt w SKOKu. Boję się jakiś niepewnych firm pożyczkowych. Oni mi pomagali całe życie teraz moja kolej. SZUKAM JAKIEGOŚ DOBREGO CZŁOWIEKA, KTÓRY MA SWOJĄ FIRMĘ I JEST MI W STANIE WYDAĆ ZAŚWIADCZENIE O ZATRUDNIENIU I ZAROBKACH. Niczego niczego więcej nie chcę. Dla kogoś to papierki a ja muszę pomóc, spłacę to sobie w ratach i tyle...

Gość yjyjjtyt
Ciężko będzie.. hmm Bo Zaświadczenie może być weryfikowane kiedyś?? i wówczas za sfałszowane mogą być problemy więc wątpie by pracodawca dał ci takowe... Postaraj się możę o inna pracę lub o jakąś umowę zlecenie wówczas dostaniesz kredyt. PS. jeśli masz konto w banku typu milenium od ponad roku i były co mieśiac jakies wplywy mozesz dostac kredyt do 20 tys na dowod osobisty!! PS. co studiujesz? ja jestem na agh lecz chyba wylece mimo checi - nie byłem na 1 3 zjazdach... wrr... ale to z powodu pracy i tego ze mam 600km do krk i chyba bede musial sie przeprowadzic.

Z tego co wiem weryfikuje się to na samym początku dzwoniąc do pracodawcy, a jeśli wyda zaświadczenie oczywiście że potwierdzi wszystko. Studiuję na polibudzie, idzie mi dobrze:) Mam konto w innym banku, ale wypłatę i tak dostaję to ręki co miesiąc, jak opiekuje się dzieckiem jestem codziennie u tych państwa w domu wiec nie praktykujemy wpłat na konto... Już nie mam siły i czasu ręce mi opadają, mój tata jest taki dobry i pracowity a od 1,5 roku rodzice mają strasznie pod górkę. Muszę pomóc chociażby nie wiem co. Dałam ogłoszenie gdzieś jeszcze, facet powiedział że nie ma sprawy może mi wydać jak wyślę zdjęcie. Powiedziałam że mogę przyjechać do jego firmy i porozmawiać a on w kółko o tym zdjęciu... powiedziałam mu że jestem dorosła, odpowiedzialna i nie bawię się w takie rzeczy bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Pacan

Gość nikt ci tego nie wystawi
po co ktos mialby ryzykowac wyrok za falszerstwo?

Gość opamietaj sie
dla kogos to nie papierek! bo gdy przestaniesz placic kredyt to wezma za tylek tego co wystawil zaswiadczenie i od niego beda zadac splaty. podaje przyklad z zycia.

Gość o co lotto
KRK- to krajowy rejestr karny a nie zaświadczenie o zatrudnieniu

Gość Andriusol
Powiedz mi dlaczego ktos ma podrabiac papiery dla obcej osoby z ulicy to jest karalne zdajesz sobie z tego sprawe ?

Gość Frędzel
Widzę, że chcesz zdobyć wpis w KRK a nie zaświadczenie :P