Potrzebująca zaświadczenia Krk 0 Napisano Listopad 1, 2012 Studiuję w Krakowie i pracuję opiekując się dzieckiem bez umowy. Radziłam sobie nieźle, ale rodzice popadli w kłopoty finansowe przez długie leczenie mamy. Tata od miesiąca nie pracuje. Chcę spłacić ich powinności, ponad 8 tys zł, biorąc kredyt w SKOKu. Boję się jakiś niepewnych firm pożyczkowych. Oni mi pomagali całe życie teraz moja kolej. SZUKAM JAKIEGOŚ DOBREGO CZŁOWIEKA, KTÓRY MA SWOJĄ FIRMĘ I JEST MI W STANIE WYDAĆ ZAŚWIADCZENIE O ZATRUDNIENIU I ZAROBKACH. Niczego niczego więcej nie chcę. Dla kogoś to papierki a ja muszę pomóc, spłacę to sobie w ratach i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yjyjjtyt Napisano Listopad 1, 2012 Ciężko będzie.. hmm Bo Zaświadczenie może być weryfikowane kiedyś?? i wówczas za sfałszowane mogą być problemy więc wątpie by pracodawca dał ci takowe... Postaraj się możę o inna pracę lub o jakąś umowę zlecenie wówczas dostaniesz kredyt. PS. jeśli masz konto w banku typu milenium od ponad roku i były co mieśiac jakies wplywy mozesz dostac kredyt do 20 tys na dowod osobisty!! PS. co studiujesz? ja jestem na agh lecz chyba wylece mimo checi - nie byłem na 1 3 zjazdach... wrr... ale to z powodu pracy i tego ze mam 600km do krk i chyba bede musial sie przeprowadzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potrzebująca zaświadczenia Krk 0 Napisano Listopad 1, 2012 Z tego co wiem weryfikuje się to na samym początku dzwoniąc do pracodawcy, a jeśli wyda zaświadczenie oczywiście że potwierdzi wszystko. Studiuję na polibudzie, idzie mi dobrze:) Mam konto w innym banku, ale wypłatę i tak dostaję to ręki co miesiąc, jak opiekuje się dzieckiem jestem codziennie u tych państwa w domu wiec nie praktykujemy wpłat na konto... Już nie mam siły i czasu ręce mi opadają, mój tata jest taki dobry i pracowity a od 1,5 roku rodzice mają strasznie pod górkę. Muszę pomóc chociażby nie wiem co. Dałam ogłoszenie gdzieś jeszcze, facet powiedział że nie ma sprawy może mi wydać jak wyślę zdjęcie. Powiedziałam że mogę przyjechać do jego firmy i porozmawiać a on w kółko o tym zdjęciu... powiedziałam mu że jestem dorosła, odpowiedzialna i nie bawię się w takie rzeczy bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Pacan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potrzebująca zaświadczenia Krk 0 Napisano Listopad 1, 2012 Podbijam temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt ci tego nie wystawi Napisano Listopad 1, 2012 po co ktos mialby ryzykowac wyrok za falszerstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opamietaj sie Napisano Listopad 1, 2012 dla kogos to nie papierek! bo gdy przestaniesz placic kredyt to wezma za tylek tego co wystawil zaswiadczenie i od niego beda zadac splaty. podaje przyklad z zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co lotto Napisano Listopad 1, 2012 KRK- to krajowy rejestr karny a nie zaświadczenie o zatrudnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andriusol Napisano Listopad 1, 2012 Powiedz mi dlaczego ktos ma podrabiac papiery dla obcej osoby z ulicy to jest karalne zdajesz sobie z tego sprawe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Frędzel Napisano Listopad 1, 2012 Widzę, że chcesz zdobyć wpis w KRK a nie zaświadczenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach