Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana0007

Szukam normalnego faceta-

Polecane posty

"smokopies Zrozum ROR dla każdego faceta bez dzieci samotna matka to drugi sort, każdy mając do wyboru kobietę bez malucha i samotną matkę wybierze tą pierwszą" xxxx jakbys przeczytal to forum to bys wiedzial, ze moaj przyjaciolka rozwiodla sie i byla samotna matka - jej obecny mezczyzna byl stanu wolnego (nie-rozwodnik, bez dzieci), dlugo sie o moja kolezanke starala - zostawil przy tym swoja narzeczona po 8 latach (bezdzietna) - tak wiec mezczyzni tez bywaja rozni;-) z mojego doswiadczeniw wynika ze im mezczyna bardziej niepewney swojej meskosci tym mniej dojrzaly i bardzioej przywizany do atawizmow typu biologiczne dziecko xxx Nie każdy chce bowiem łożyć na nie swoje dziecko podczas gdy jego tatuś niebieski ptak baluje sobie po świecie i w ogóle ma w nosie potomka" xxxx nie musi lozyc na nieswoje dziecko - moze ale nie musi, obowiazku nie ma xxxx A poza tym bliższa ciału koszula jak to mówią czyli własny potomek którym chcemy się opiekować i dawać mu to co najlepsza. Taka jest prawda. A wyzywanie facetów od tchórzy co to boją się samotnych mamusiek nic tu nie da.: xxxx nie jestem samotna matka - natoamist to co mowisz to przypmina mi , rozniez opisana tutaj sytuacje, na temat watku adopcji - tylko bardziej zaawnsowane i dohrzalsze osobniki sa do tego zdolne - a do biologicznego rozmnazania nikt nie segreguje

Gość Lexxxxxxx
Smokopies ma racje. Każdy pewny siebie i swojej atrakcyjności facet bedzie szukał kobiety bez dziecka. W świecie natury jest tak, że samiec alfa zapładnia a potomstwem opiekują się samce beta. Jeżeli Twojej przyjaciółce trafił się facet co odszedł do samotnej matki to ok., ale nie bierz tego za regułę, lecz wyjątek od normy. Samotna matka jest mniej atrakcyjna w oczach faceta niż wolna i bezzobowiązań...

Gość facet37ee
Czesc Kobitki- weszlam na to forum-ja mam normalnego faceta,żeby nie powiedziec idealnego-jestesmy razem 3 lata - ale ja ani razu nie powiedzialam,że go kocham,nie moglabym go zostawic,sa uczucia ale sama nie wiem co to jest.Zyje nam się bdb ale nie do konca jest tak jak powinno być,brakuje pozadania,tej chemiii.Nie piszcie,że mam odejsc,bo tego mu nie zrobie.

"Lexxxxxxx Smokopies ma racje. Każdy pewny siebie i swojej atrakcyjności facet bedzie szukał kobiety bez dziecka. W świecie natury jest tak, że samiec alfa zapładnia a potomstwem opiekują się samce beta. (...) Samotna matka jest mniej atrakcyjna w oczach faceta niż wolna i bezzobowiązań..." xxxx o tym mowilam - im facet mniej pewny siebie tym bardziej bedzie sie uciekal pod lekko przestarzaly samiec alfa - czyli potwierdzania swojej atrakcyjnosci seksualnej -potomstwo (na poziomie podswiadomosci) - im bardziej uczlowieczony - tym dalej od instynktow biologicznych - i np bedzie w stanie zaadoptowac dziecko (nie mowie tutaj o zwiazku z samotna matka - tylko o decyzji o adpocji) - znam takie przypadki - i sa bardzo radzkie - bo tez i wyjatkowi ludzie/faceci sie na to decysuja;-)

Gość Zi0m
A sama jesteś normalna? Normalni ludzie raczej nie szukają drugich normalnych żaląc się na internetowych forach. I jak trzeba dziecko utrzymywać i latka lecą to nagle normalność stała się "w cenie"? Wcześniej szukałaś pewnie - niech zgadnę - 3 x ż - żelowatego żigolaka żenua? Mam w swojej klatce trzy takie laski - kiedyś imponował im margines społeczny i różni "rycerze" ortalionu co wystawali pod klatką do późna a dziś jak otwieram "kurier prowincjonalny" to w matrymonialne widzę "szukam normalnego" i mój adres :)

Gość kjxhsbd
ziom - masz rację :) też są takie przypadki

Gość kjxhsbd
czasami to wygąda tak że młodzi pod presją rodziny pobierają się i mają dzieci albo zaliczają tzw. wpadki a potem szybki rozwód i mozolne poszukiwania "normalnego"...

Gość nikosia m
Normalnego faceta? Wow - powodzenia ;-) Chętnie z Tobą popiszę. Mój profil na czacie - http://gochat.in/nowy możesz pisać całkowicie anonimowo, na czacie jest taka możliwość, ale jeśli będziemy sobie odpowiadać, to chciałbym cię zobaczyć i wiedzieć kim jesteś. Jeśli taki układ ci pasuje to pisz ;-)

Gość Magnolia czarnabiała:)
Może uda Ci się Dziewczyno życzę powodzenia moja koleżanka wyszła za kogoś z kafe :) pozdrawiam