Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przekonacie mnie

To kobieta jest winna wszystkiemu, calemu samotnemu macierzynstwu

Polecane posty

Chodzi mi oto ze jesli kobieta zachodzi w ciaze przed slubem to ona jest winna. Nie facet, nie to ze on ja wykorzystal i porzucil. Chlopak ma prawo sie zabawic, jesli dziewucha glupia i dala mu d**y to niech sama sobie radzi. Nie wymaga pomocy od rodzicow oraz od chlopaka ktory ma gowno do jej ciazy. Oczywiscie rodzina powinna się od takiej dziewczyny odwrocic, od niej i od jej dziecka nawet jak bedzie pelnoletnie, nie rozmawiac z nim. Bo takie dzieck np. powinno wynagrodzic rodzicom matki jej nieslubna ciaze i wstyd i w pewnym momencie powinien przyjdz na to moment. Ojca nie powinno obwiniac ze zostawil go bo jego matka winna. napisała to 18letnia katoliczka(dewotka)z Wrocławia. Dziękuje za Uwage.

To nie prowokacja z mojej strony. Po prostu uważam że kobieta jest winna całemu nieszczęściu. Wszystkim pobiciom przez mężów/mężczyzn bo kobieta ma być posłuszna mężowi. Nie jakieś tam studia itp. Tylko prać,sprzątać,prasować i gotować. Seks tylko poślubie. Jeśli jakaś zgwałcona to też jakaś świnia nieskromna skoro zachęciła mężczyzne do tego.

Gość no i CHOOJ z tego
takie młodociane dewotki powinno się utylizować, bo z takim mózgiem to nawet się na babkę kozetowa nie nadaje...

Gość hahhahahah
Proponuję strzelić sobie w łeb i w ten piękny dzień dołączyć do grona zmarłych!

Gość buhahahahahahahahaa
to marne prowo

Gość ło matko i córko, wysil się
Pravik, coraz bardziej denne te twoje naciągane prowokacje -10/10

Gość do ciebie mowie
taaa.....biedna katoliczko..powiększyłaś grono moherów