Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczka222222

Allegro-Pomocy

Polecane posty

Gość Allegrowiczka222222

Facet kupił ode mnie na allegro przedmiot , w opcji dostawa i płatności mam wstawioną opcję płatnośc przez payu. Kupującemu automatycznie powinno wyskoczyć ta opcja płatności. Wystawiając przedmiot w ustawieniach nr konta dodałam sój nr konta bankowego i nie wyświetla w opcjach dostawa i płatności. Dlaczego??? Pomóżcie.

Gość Allegrowiczka222222
Pomoże ktoś!!!!!

Gość Perw mobilna
A jakie to ma znaczenie w tej chwili? Wyślij facetowi maila z danymi do przelewu i tyle.

Gość Allegrowiczka222222
Wysłałam. Chciałabym tylko wiedzieć dlaczego tak jest.

Gość Perw mobilna
Jeśli numer konta wpisałaś w ustawieniach PayU to nie będzie ono widoczne w zakładce dostawa i płatność. Numer konta widoczny jest tylko jeśli wpiszesz go w odpowiednim miejscu przy wystawianiu aukcji.

Gość Allegrowiczka222222
Moja koleżanka w opcji dostawa i płatności ma: płatne Z góry przez Payu lub zwykłay przelew bankowy nr konta. Jak mogę dokonać dodatkowego wpisu nr konta. Ja ma płatne z góry przez Payu.

Gość Allegrowiczka222222
Weszłam teraz w ustawienia sprzedaży w zakładkę nr kont bankowych i wpisałam nr konta i odhaczyłam aby dodało nr konta do opisów ofert.

Gość Perw mobilna
W czym Ty masz problem? :o Jeśli przy wystawianiu nie zaznaczysz, że możliwa jest płatność przez zwykły przelew to nie będziesz mogła dodać nr konta. Można mieć jednocześnie wiele metod płatności. Jeśli aukcja juz trwa to zmiana ogólnych ustawień prawdopodobnie nic nie zmieni.

Gość Allegrowiczka222222
Dziękuję za odpowiedź. Już wiem o co chodzi. Wystawiając przedmiot muszę dodać nr konta dziękuję Ci bardzo .W takim razie ta opcja z dodawaniem w ustawieniach nic nie daje jak mam uruchomione pay