Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

Podoba się Wam taka umywalka?

Polecane posty

Gość czy to ta piosenka?
męska rzecz...jak tam nasikać z rana, jak mężczyzna zaspany, to nie poceluje:P:D

Gość jozefa
fajna. i kupę i siku można zrobić i od razu się podmyć

męska rzecz jak masz sztuczna szczękę to rzeczywiście szklanka jest dla Ciebie praktyczniejsza niz umywalka ;)

6 lat na kafeterii i nie wiesz że w umywalce myje się nogi? gdzieś ty się uchowała, to ludzkie pojęcie przechodzi :classic_cool:

Dla mnie takie małe umywalki wystające ponad blat są zdecydowanie niepraktyczne. Facet nie dość że to uświni to zachlapie wszystko dookoła :D

Gość jesteś, ale on nielepszy, więc
z kafeterii można się dowiedzieć raczej, że do umywalki się sika :classic_cool:

Ta mydelniczka wyglada jak maselniczka>Wogóle cały ten zestaw do mycia wyglada jak zastawa stołowa :)

OZP jest we krwi każdej rodowitej kafeterianki i podstawową umiejętnością kobiety XXI wieku. Po więcej odsyłam do kafeterii i licznych tematów opisujących to mistyczne wydarzenie. Wracając do umywalek, jeśli koniecznie chcesz to kupuj taką stawianą nad blat szafki, ja uważam to za mało praktyczne rozwiązanie, jestem zwolennikiem prostych form, a na szafce przez to cholerstwo nie będzie można się kochać :classic_cool:

kwestia gustu, ja wolałabym coś bardziej "misowatego", bo ta wydaje mi się mało praktyczna, zaraz miałabym nachlapane wszędzie,