Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin1132

spodobała mi się moja pacjentka

Polecane posty

Gość gość
gość - odp godna Ciebie Ja podchodzę do tego na luzie wiec nie zawracam sobie głowy tymi wszystkim zasadami o których dobrodusznie i łaskawie raczyłeś/raczyłaś mnie poinformować - ortografia i pisownia to nie jest istota tego wątku ,chyba że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem zzzzzzzz jakie to gowne podziwu polaka na poziomie przedszkolaka i takie wlasnie mamy pokolenie z pokolenia na pokolenie, coraz bardziej wyksztalcone wszyscy po studiach

Gość Caroline;)
zzzzzzzz jakie to gowne podziwu polaka na poziomie przedszkolaka i takie wlasnie mamy pokolenie z pokolenia na pokolenie, coraz bardziej wyksztalcone wszyscy po studiach Dziecko drogie weź się odczep bo sam nie wiesz o co ci chodzi mnie poprawiasz a sam robisz błędy Brawo !!!!!!!!!!!!!! ;p

Gość Caroline;)
Sam/ sama nie potrafisz nic wartościowego wnieść do tego wątku wiec czepiasz się pisowni ;p a tak poza tym dziecko idź lepiej spać jutro na lekcjach polskiego będziesz przysypiać i co ja wtedy zrobię? bez kolejnych wspaniałych uwag nie będę wiedziała jak sie pisze ;p

Gość gość
ja pojde spac suczko a ty dalej bedziesz z nudowa warowala przy tym temacie czy chociaz ktos raczyl porozmawiac z toba, toba odpisac ja sie wyspie a ty dalej bedziesz pisala bezssenne brednie :D

Gość poniżej.'/'
wszelkiej krytyki "suczko" :o co cie obchodzi co kto pisze?

Gość Caroline:)
suczko ... oryginalnie zwracają się do Ciebie znajomi :) jesteś sunia męską czy damską ... a może wolisz na dwa fronty ? kolorowych snów suniu ....

Nie rozumiem tej uwagi, Caroline. To że przeczytałam, to owszem, ale nie zawsze są odpowiednie warunki, pozwalające wchodzić w dyskusję i dawać odpowiedzi. Zauważyłam, że jest niecierpliwy, więc chciałam dać mu znać, że będę wieczorem. Cokolwiek zrobię, budzi podejrzenia. :/ gin1132 To prawda, zezłościłam się - ludzka rzecz, nie pierwszy raz z Twojego powodu, Ty z mojego pewnie też nie raz. Jeśli to Ty, to ostatnio widzieliśmy się 19.04.

Gość Caroline;)
cały urok kafe zawsze jakiś debil się znajdzie

Gość lovoilavasteciertyu
łojejej ! lekarzy to mamy w realu(przeciez tam sie życie toczy) dlatego nie rozumiem waszego ognia'''.i wyzwisk oraz poruszanych tematów mnie tu nie ma :)

Gość gin1132
jesteś tu jeszcze /A./?

Gość gość
" prin no coż może jest zawstydzona jeżeli jesteś np ginekologiem, niektóre kobiety to peszy " BRAWO, ROZWALIŁAŚ/EŚ MNIE BARDZIEJ NIŻ AUTOR. przecie ma nick GIN poza tym to prowo, bo: historyjka gin zauroczony pacjentką jest idealna do prowokacji lekarze generalnie staraja sie traktowac pacjenta jak jednostke chrobowa, w pracy sa inni.

Gość gin1132
a powiesz mi jeszcze kiedy będzie następna wizyta?

Musiałabym poszukać karteczkę z datą. :) Co Ty na to?

Gość gin1132
poczekam:)

Gość Caroline;)
/A./ Ponieważ swoim zachowaniem , dawaniem nadziei , mylnych sygnałów , zraniłam kilka osób .... myślałam że będzie na mnie czekał w nieskończoność .... może inaczej na początku nic do niego nie czułam chociaż wiedziałam doskonale ze on coś czuje do mnie , później złapałam się na tym ze zaczynam coś do niego czuć ale bałam się tego i dalej przeciągałam , pewnego dnia przyszedł do znajomych z dziewczyna .... a ja dostałam za swoje. Teraz podoba mi się mój doktorek który oczywiście nie widzi we mnie nic prócz pacjentki , jeśli to faktycznie ten Twój po prostu Ci zazdroszczę .... nie popełniaj moich błędów bo możesz stracić jak i ja straciłam

Gość gin1132
i co teraz? nie mogę w to uwierzyć

Gość gość
Caroline;) ty jestes chora nie tylko ginekologicznie ale tez psychicznie udzielalas sie tez na iinym temacie o lekarzach i pacjentkach zawsze o pacjentkach czego tu szukasz tak szczerze>:o

Gość gość
nie kazdego stac na takie luksusy jak wizyta u autora

Gość Caroline:)
Inne tematy jedynie śledziłam o czym wspominałam a pierwszy raz na kafe napisałam coś od siebie szkoda ze od razu trafiłam na p****a :/ mówi się trudno

Gość gin1132
musze ochłonąć. Zmykam już, ale czekałem na ciebie cały dzień, więc myślę że mi to wybaczysz. Odezwę się jutro. a ty przemyśl dokładnie te daty, albo dokładniej sprawdz w notatkach.

Ja też muszę ochłonąć. Śpij dobrze.

Gość Peter82
Ciekaw jestem w sumie tej sytuacji... On - zrozpaczony gin, niby zakochany nie szanujący stanu cywilnego jej Ona - żonata, zdecydowała się odpowiedzieć więc można spokojnie wnioskować że jest zainteresowana ... oczekuję finału

Gość absolutnie niertyuil;
a skad wiecie jaki stan cywilny oboje preezentują? Zresztą to nikogo nie powinno interesować, że rozwodnicy,wolni,czy w separacji..

Gość gość
Ona - żonata, l hehehehe to jest najlepsze hehehehehe

Gość jesescie pewne
a skad wiecie jaki stosunki z meżem?Dzisiaj to co drugie małżenstwo przestaje być zwiazkiem.

Gość tkasedrtyugh
jedno musi sie skończyć, aby drugie zaistniało , coś ich łączy i nie juz tak pozostanie , nie wnikać

Gość Peter82
Słuchajcie sam gin wspomniał w pierwszych postach, że wie iż ona sam nie jest, ma kogoś. Dawał jej sygnały, które ona ignorowała. Teraz sytuacja się ciekawie rozwinęła bo tak naprawdę obydwoje będą o tym myśleć, może nie prześpią nocy... On: zażenowany, wyznał kobiecie miłość na forum, nieświadomie... a teraz gdy ona się przyznała, znaczy się spodobało jej się to wszystko, a przynajmniej on tak to będzie widział. Wpadka ok - ale to można dalej pociągnąć, nawiązać kontakt i popchać w przód - odezwała się przecież więc nie jest obojętny dla niej... Ona: znudzona związkiem, niekoniecznie mają problemy (jeśli mają o tyle łatwiej będzie jej ryzykować). I to jest to - chodziła do gina, coś tam chłopak próbował ale czego chciał ? szybki romans, seks i ją zostawi a teraz gdy przewertowała posty i zorientowała się że on ją kocha a przynajmniej sam w to wierzy coś w nią uderzyło --- dawno tego nie czuła, ciepło w środku, coś złego ale i pociągającego ... zauroczenie, może coś więcej - jakby to było z nim ? Ostatecznie wcześniej czy później przejdą na kontakt prywatny - maile, gg czy coś - na forum nie będą tego wykładać. Stawiam że się sytuacja rozwinie co mnie w sumie ....... smuci. Kolejny dowód na upadek zasad moralnych, wierności w związku czy zaufania małżeńskiego... plucie na przysięgę małżeńską ?