Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kończąca się cierpliwość...

Czy warto zwrócić uwagę teściowej w jej domu ?

Polecane posty

Otóż mieszkamy z mężem u teściowej z tym,że na dole. Mnóstwo spraw się tak skumulowało,że już nie zależy mi na dobrych relacjach..polepszyły nam się z mężem warunki materialne więc mamy zamiar się wkrótce wyprowadzać. Ja za tydzień mam termin porodu..teściowa co 5 min potrzebuje do czegoś mojego męża, To żeby z młodszym bratem posiedział bo ona chce gdzieś wyjść...nie mamy chwili spokoju. Ja do tej pory w ogóle się nie odzywałam,ale teraz mam zamiar z nią porozmawiać w cztery oczy i powiedzieć co myślę. Zastanawiam się czy nie rozpętam tym wojny i czy nas nie wyrzuci ..teraz zresztą jest obrażona bo mąż nie wykonał czynności,którą ona sobie życzyła. Dzięki. :Pozdrawiam .

Gość ja bym juz dawno jej pokazała
gdzie jej miejsce-podziwiam cie ze zwlekałaś tyle! Ja moja gasze przy każdej okazji przy której sie wychyla do tego stopnia ze mówie jej na "pani" "matką" to ona moja nie była i nie bedzie na pewno

Gość nie warto, najwyzej maz
niech z nia delikatnie porozmawia

Gość Teraz nie rób uwag teściowej
nie jesteś u siebie,przecież to matka twojego męża.Nie wyniosłaś z domu dobrego wychowania?

Dzięki ;p też czasami myślę,że nie jedna osoba na moim miejscu już by jej swoje powiedziała,ale ja przez rok czasu zaciskałam zęby bo nie chciałam konfliktu. Najgorsza sprawa to wspólna kuchnia - do teraz nie jest ustalone kto ma gotować. Ona się codziennie rzuca,że zrobi obiad no to się nie wtrącam. Po czym wracam później do domu i okazuje się,że mąż obiadu nie miał nawet do mnie nie dzwoniąc,że nic nie przygotowała. Także w kuchni jak coś robię to czuję się jak na polu minowym :/ a jak już zostawię mężowi zrobiony przeze mnie obiad to ona jak na złość ugotuje coś innego żeby to jej obiad zjadł , a nie mój wrrr :/

Gość imolkolo
twój mąż lepiej niech z nią porozmawia,to jego matka i ona lepiej to odbierze niż jak byś ty to zrobiła

Gość iuhfierdf
Powinnas z nia porozmawiac to,ze mieszkasz u niej nie znaczy,ze macie zyc jak mnichy i gemba na klotke bo nikt tak nie wytrzyma.

Taa.. mąż stwierdził,że teraz nic na to nie poradzi i bla bla. Powiedział jej dziś swoje w kłótni,ale wymiana zdań jak zwykle i na tym koniec .. żal mi go czasem bo na prawdę się stara i dużo robi w tym domu. O co by go nie poprosiła to zrobi i w zamian za to na każdym kroku mu mówi jaki to on jest leniwy, zły i w ogóle :/

Gość cg
grzecznie

Gość MASZ PROBLEM Z TEŚCIOWĄ?
Szczerze Ci współczuję.Sa teściowe @ że trudno z takimi wytrzymać.Wyprowadzcie się jaknajprędzej bo na dłuższą mete przez taką możesz znalezć się w wariatkowie. Mąż też jest pomiędzy młotem a kowadłem więc zwolnij Go od rozmów z matką.Pogorszy się sytuacja! Potem nie musisz mieć kontaktu z taką ropuchom!