Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatmon

Co ona robi?

Polecane posty

Gość Zatmon

Moja 2 miesięczna córka jeździ jakby to określić noskiem po pościeli. Zarówno gdy leży na boku jak i na brzuchu. Wygląda to tak jakby wycierała sobie nos o prześcieradło. Ryje tak nosem po łóżku kilkanaście sekund, kilka razy dziennie. Nie szuka w ten sposób piersi, bo jest najedzona i ma smoka w buzi. Jaka może być tego przyczyna?

Gość Zatmon
Serio? A Twoje dzieci tak robily?

Gość Zatmon
Poważnie pytam. Bo nie wiem czy łączyć to z wymiotami. Tzn zwraca po jedzeniu. Byliśmy u pediatry, dostała jakiś lek, który g... działa.

Gość Zatmon
:)

Gość Zatmon
up

Gość Zatmon
up

Gość ale tyu jesteś głupiaaaa
2 miesięczne dzizecko juz faszerujesz lekami :-O czy ty masz rozum idiotko? Im więcej zaczniej łądowac leków tym bardziej pogorszysz jej stan zdrowia :-O ja pierdolę skąd się takie kretynki biorą. Urodziłaś dzieciaka żeby go teraz poidtruwac świadomie?

Gość wielkie wejście joanny
A jak potrze lewym kciukiem prawą brew to też będziesz pytać? dziewczyno czy ty nic innego nie masz do roboty? idź posprzątaj mieszkanie bo już się cofa od tych twoich durnot. w ciąży było czy mogę jeść tuńczyka,a teraz praktycznie co drugi dzień a to stęka,a to ulewa,a to się budzi, a to płacze,a ty nie masz czasu nic zrobić,zjeść, umyć się tylko jakieś domany z nią ćwiczysz i na kafe siedzisz :O

Właśnie :o pewnie sama autorka ma jakieś dziwne zachowania a leku na to nie bierze

Gość hsvdhbjfkvsfcvgbhjn
powrót joanny vel niko vel mnaz i jej "problemów"

Gość joanno idź do dobrego lekarza
Vel papilotka84 vel niko123 vel mnaz vel zaniedbanamama i pewnie jest jeszcze kilka tych vel... Skoro się chwalisz,że masz 1000zł na wydanie na ciuchy na siebie to czemu nie pójdziesz do jakiegoś prywatnego lekarza i nie poprosisz o zbadanie dziecka? A co ona robi? pewnie podkop bo CHCE UCIEC!!!!

A co ona robi? pewnie podkop bo CHCE UCIEC!!!! hahahahaha o kurwa :D:D:D:D