Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fika34

wszyscy tylko kłamią mam dość

Polecane posty

Gość fika34

mam serdecznie dosc wszystkiego oszukal mnie facet ktorego kocham najbardziej na swiecie oszukal mnie przyjaciel ktory byl dla mnie wsparciem w trudnych chwilach pierdolony swiat ludzie potrafia tylko klamac a osoby wrazliwe i dobre jak ja wierza a potem ktoregos dnia budza sie z reka w nocniku i szoku jak bardzo ktos zagral sobie z ich zyciem

Gość anek anek
hm skad ja to znam czy jest na swiecie czlowiek tory nie klamie ?

Gość fika34
nie kazdy klamie mnie ludzie zawsze krytykowali ze mowie nawet bolesna prawde w oczy chuj z nimi przynajmniej jestem uczciwa nie to co wiekszosc mam kurwa tak dosc ze wyc mi sie chce

Gość fika34
nie oczekuje wypowiedzi moze nikt nie pisac mam tylko ochote sie wykrzyczec

Gość anek anek
smialo krzycz :)

Gość Hakolec
A ja musze jeszcze zalozyc 30 kont , pozostało mi pare godzinek , później usuną luki w oprogramowaniu za to w najbliższych dniach spodziewam się zarobku ok 100 tyś zł. Ciężkie jest życie hakera :classic_cool: Chuj, że jestem niewyspany dalej musze zakładać konta i tak od 5h. 🖐️

Gość fika34
a kogo to obchodzi ? spadaj durniu

Gość Hakolec
a kogo obchodzi to, że cie wszyscy okłamują haha, jesteś naiwna to tak masz. Spadaj idiotko ja tu hajs kręce na takich ułomnych jak ty 🖐️

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ja nie kłamie i pierdole system. Ale przecież jestem hamem i egoistą i nie potrafie pisać po polskiemu

Gość fika34
no chyba jakos cie obchodzi skorr tu wchodzisz na moj topic spac nie mozesz ? walnij lbem w sciane pomoze

Gość fika34
ta pelno popaprancow jak widac kafe sie nic nie zmienilo mozecie isc zamsiecac inne tematy z bogiem narka

Gość hahahahahhhha
A ja mam was wszystkich gdzieś.

Gość Hakolec
milcz krowo i idz spac bo od poniedzialku zapi.erdalasz na kasie kiedy ja będe wypoczywal i czekal na maile z przelewami na konto. Za tydzien będe na majorce a ty dalej na kasie.🖐️

Gość ZakochanaWZieleni
No czasem tak jest, że Cie kopną w dupę. Ja szczerzę mówiąc nabrałam przez takie coś dystansu do wszystkich. Nawet tych najbliższych. Nie angażuję się uczuciowo już aż tak, zawsze pozostawiam w głowie myśl typu: Kocham, no ale jak zniknie to mnie nie będzie bolało. To już ze strachu, jakby się miało coś znowu stać. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo, że zaboli kolejne odrzucenie.

Gość Hakolec
Te przelewy dostaję od bogatych arabów co im zrobiłem dobrze oralnie i nadstawiałem tylca.

Gość Hakolec
Dla kasy niczego sie nie brzydze, nawet góówno zjem i sie oblize.