Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kolejny raz

naiwnosc

Polecane posty

powiedzialam mojemu, juz bylemu, ze kreci mi sie w glowie i wymiotuje i dlatego nie przyjade w ten weekend a on powiedzial, zebym zrobila test ciazowy nie mowilam, ze to grypa pozniej powieedzial, ze najlepiej robic takie testy rano i ze wie, ze jak najlepiej usunac bo on ceni sobie niezaleznosc i nie chce zobowiazan a my jestesmy tylko w luznym zwiazku (pol roku) jak mozna sie tak bardzo pomylic znowu? 3 miesiace za mna chodzil a ja sie nie moglam zdecydowac a jak w koncu sie zdecydowalam to sie takiego czegos dowiaduje facet ma 35 lat.

Gość angeloflove
:O Dzieki Bogu, to grypa. I co zamierzasz?

Gość angeloflove
Oj przepraszam. napisalas, ze 'bylemu". Zakonczylas ten luzny zwiazek znaczy sie. Co on na to?

nic na to. nic go to pewnie nie obchodzi.

Gość angeloflove
Niezle:o Kompletnie nic nie powiedzial? Nic?! A to byla znajomosc na odleglosc jaka wieksza?

Gość PaupinaP
a mówiłaś mu, że szukasz poważnego związku wcześniej?

nie az taka odleglosc. widzielismy sie mniej wiecej co tydzien no i ja sie do tego miasta w czerwcu na stale przeprowadzam. nie, nie pytalam wczesniej, w jakim zwiazku jego zdaniem jestesmy. dla mnie to bylo oczywiste. a wy o takie rzeczy pytacie??

Nie przejmuj się tym człowiekiem. Nie jest wart żeby się nim dołować. Zacznij cieszyć się życiem bez tego matoła. I najważniejsze - nie jesteś w ciąży, więc nie martw się. Na świecie jest miliardy mężczyzn którzy będą Cię szanować, zapomnij o tym incydencie i potraktuj go jak kurze gówno pod butem - czasem zdarza się w takie wdepnąć. Głowa do góry i cyc do przodu:)

Gość angeloflove
A Ty ile masz lat? Jakies wyznania uczuciowe czynil wobec Ciebie? PS. Wolni faceci po 30 sa naprawde dziwni:(

moze i masz racje, ze sa dziwni. niedobra, dzieki za wsparcie. najbardziej martwi mnie to, ze ja wiecznie na cos takiego trafiam. jak to jest, ze wiekszosc ludzi ma normalne zwiazki, a mi nic nie wychodzi.

Gość angeloflove
Ile masz lat? Moze po prostu ci normalni faceci juz sa w zwiazku i zostali jacys poprani emocjonalnie. Nie przejmuj sie, ja mam to samo ;) Dodatkowo tez w tym roku zakonczylam dziwna znajomosc z 35latkiem, stad moj PS;)

Gość kanapki ze schabem pieczonym
ciesz się,że nie zaszłaś. złamałabys sobie zycie:O a tego cwela kopnij w doopę,nie jest wart,zeby nawet na niego splunąc. znajdź soebie takiego,który będzie cię kochał,szanował i na rekach nosił---sa tacy jeszcze na szczęscie.

Gość PaupinaP
Zawsze na początku 'spotykania się' zaznaczam, że szukam kogoś do poważnego związku, a nie znajomości weekendowej. Wtedy się dowiaduję czego szuka facet i albo się dogadujemy, albo kończymy znajomość w zgodzie. Na szczęście jeszcze nigdy żaden mnie nie okłamał co do swoich zamiarów, bo biorę również pod uwagę, że na takiego gnoja też mogę trafić.

mam 26 lat, mieszkanie, prace na stale, sporo zarabiam, niczego mi nie brakuje. sa tacy jeszcze? mam nadzieje, ze sa, ale zaczynam tracic nadzieje.

ja tak długo przetrzymuje faceta,aż wiem o co chodzi. jak czeka to mu zalezy. jak chce tylko seksu to daje spkój po kilku spotkaniach(i dzięki Bogu)bo i tak by nie dostał. Kiedys miałam takiego jednego fagasa;),gadał jaki to on jest zzakochany itp itp a jak nie chciałam,zeby został na noc to wyszedł bez słowa i juz go nigdy nie widziałam. szkoda mojej cipki na takie męskie scierwa.

Gość angeloflove
Roznie mozna trafic, to fakt.

mi nie przyszlo do glowy, ze on luznej znajomosci chcial. 3 miesiace sie staral jak glupi. pozniej tez nie bylo zle. caly czas bylam przekonana, ze mu zalzey. a ze to tylko pol roku to na powazne tematy nie wchodzilam.

SZKODA MOJEJ CI*PKI NA TAKIE MĘSKIE ŚCIERWA:P :P :P :P :P

Gość angeloflove
E to mloda jestes :) Nie zawsze seks nalezy traktowac jako karte przetargowa. Bywa naprawde roznie. Mozna czekac z seksem i i tak facet sobie idzie. Co znaczy, ze mu nie zalezalo w ogole. A moze tez odejsc po seksie, bo dostal czego chcial, czyli tez mu nie zalezalo na osobie. Ja z moim znajomym seksu nie mialam, bo wlasnie chcialam go wybadac. No i tak go wybadalam, ze zakonczylam znajomosc.

3 miesiace nie bylo sexu. to malo?

naiwnosc to zdecydowanie najwieksza z moich wad.

pomysl jak byś się czuła oszukana i wykorzystana jak by się okazało,że jesteś w ciązy:O dopiero bys miała dramat i złamane najbliższe 10 lat. z tego się ciesz i doceń,że nie zaszłaś z tym łapciuchem i draniem. nie rozpaczaj,bo nie ma nad czym.

Gość gdzies tak
wspolczuje

przed chwila napisal mi smsa, czy sie moze jednak dzisiaj zobaczymy...to dopiero tupet.

Gość sdffddfffggg
może i sporo zarabiasz ale jestes zwyklym ruchadlem i facet cie potraktowal jak dziwkę bo na to zaslugujesz.

Gość gdzies tak
i co zrobilas?