Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhxfjvzj

czy zaliczam sie jeszcze na staz?

Polecane posty

Gość vhxfjvzj

26 lat skoncze w lipcu

tak, zaliczasz sie, pod warunkiem ze nie mialas-les stazu w ostatnich latach i ze nie chcesz starac sie drugi raz o staz z tych samych funduszy? jeszcze jakies pytania? chetnie pomoge.

Gość vhxfjvzj
mialam staz w wieku.22 lat ale slyszalam kiedys ze ich liczba moze byc wieksza ale do.25 r. zycia

moja szwagierka ma 26 lat i wlasnie jest na stazu 3 miesiecznym ze srodkow powiatu. tak ze mozna jeszcze pod warunkiem ze oferta stazu jest skierowana do konkretnych osob. w twoim przypadku do osob ponizej 30 roku zycia. bo takie staze tez sa. najlepiej zapytaj w urzedzie pracy. mozesz nawet telefonicznie zapytac czy kwalifikujesz sie na staz. a jeszcze nie mozesz isc dwa razy na staz z tych samych funduszy, przykladowo mialas staz ze srodkow efs wiec drugi raz juz z tych srodkow nie mozesz miec.

Gość vhxfjvzj
a ja nie mam pojecia z jakich funduszy to idzie. chcialabym isc juz do pracy ale nie ma nigdzie wolnego etatu ale pracodawcy mowili ze u nich jest mozliwosc zrobieniA stazu dlatego pytam bo raz ze pieniadze a raz z doswiadczenie ktore jest wymagane w moim nowo nabylym zawodzie ale jak mam miec doswiadczenie jal nigdzie nie chca absolwentow?

to najpierw idz znajdz sobie pracodawce ktory bedzie chcial przyjac cie na staz. zloz do niego dokumenty i idz do urzedu pracy. zglos ze chcesz isc na staz i zapytaj czy maja na niego srodki. jesli nie to musisz czekac. i prawdopodobnie twoj potencjalny pracodawca musi zlozyc wniosek do up o przyjecie stazysty i ze stazyste juz ma. a poza tym poszukaj w up, moze maja aktualne oferty na staz. bo przewaznie oferty pojawiaja sie wiosna i jesienia.

Gość vhxfjvzj
tak szukalam juz ale jeszcze nic nie maja. ale dzieki za pomoc :)

no wiec tak jak pisalam musisz czekac na fundusze na staz. powodzenia i polecam sie na przyszlosc. zawsze staram sie pomoc jak tylko umiem.